logo
Pis Yedili 65. Bölüm Pis Yedili 65. Bölüm

Günçiçek'e görücü geleceğini duyan Pis Yedili, bunu engellemek için bir plan yapar. Görücüler gelirken harekete geçecekler ve Günçiçek'lerin evine ulaşmalarına engel olacaklardır. Fakat yaptıkları bir hata başlarına iş açar.

28 Yorum Yapılmış
Pis Yedili 64. Bölüm Pis Yedili 64. Bölüm

Pis Yedili futbol maçı yapacak ve bu maçtan kazanacakları para ödülüyle mahalledeki Salih amcanın ikizlerine tekerlekli sandalye alacaktır.

33 Yorum Yapılmış
Pis Yedili 63. Bölüm Pis Yedili 63. Bölüm

Cimbom, Furkanların Elçin'in sesini montajladıklarını Zeki'den öğrenmiştir. Bunun üzerine içi rahat etmez ve Ceyhun'u bulup gerçeği anlatır.

36 Yorum Yapılmış
Pis Yedili 62. Bölüm Pis Yedili 62. Bölüm

Furkanlar hazırladığı montaj CD'nin Ceyhun'un eline geçmesi için Cimbom’la konuşurlar. Başta bunu reddeden Cimbom daha sonra ikna olur

41 Yorum Yapılmış
Pis Yedili 61. Bölüm Pis Yedili 61. Bölüm

Trafo ve Karabiber, Songül'e bir şeyler olmadığını anlatmaya çalışsalar da nafiledir. Songül, gördüklerini yanlış anlamış ve ne Trafo'ya ne de Karabiber'e inanmamaktadır.

57 Yorum Yapılmış
Pis Yedili 60. Bölüm Pis Yedili 60. Bölüm

Bayrampaşalı'nın telefonuna düşen fotoğraftan sonra Cimbom Dizel'in kafeye Paşa'nın yanına gelir. Cimbom her şeyi açıklayacağı sırada Ceyhun çok sinirli bir halde gelir ve Paşa ile kavga ederler.

51 Yorum Yapılmış
Pis Yedili 59. Bölüm Pis Yedili 59. Bölüm

Salça, Can'ın kendisine yaptıklarını hala unutamamıştır. Ona bir ders vermek ister fakat bundan kimseye bahsetmez.

33 Yorum Yapılmış
Pis Yedili 58. Bölüm Pis Yedili 58. Bölüm

Songül'ün Trafo'ya yazdığı mektup yüzünden kendisinin aldatıldığını düşünen Hasan Paşa, Songül'e hesap sorar.

31 Yorum Yapılmış
Pis Yedili 57. Bölüm Pis Yedili 57. Bölüm

Modern dans dersi almaya başlayan Esma Sultan, dans sırasında arayan Dizel'e dikiş-nakış kursunda olduğu yalanını söyler fakat Dizel'e yakalanmaktan kurtulamaz.

32 Yorum Yapılmış
Pis Yedili 56. Bölüm Pis Yedili 56. Bölüm

Bayrampaşalı, kuzeni Ceyhun’a Elçin’den uzak durmasını söyler. Nedeni sorup, olayı deşen Ceyhun’la atışan Paşa, ailesinin de Ceyhun’a hak vermesine sinirlenir ve kapıyı çarpıp gider.

42 Yorum Yapılmış
Pis Yedili 55. Bölüm Pis Yedili 55. Bölüm

Furkanlar Bayrampaşalı'yı okuldan attırmak için bir fikir bulmuşlardır. Zeki'nin yaptığı yanlışlık sonucunda Bayrampaşalı yerine Ferit okuldan atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalır.

62 Yorum Yapılmış
Pis Yedili 54. Bölüm Pis Yedili 54. Bölüm

Pis Yedili bir dilek ağacına dileklerini asmak için gittikleri sırada Salça yere düşen bir dileği merakına yenik düşerek okur.

20 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler