logo
Anne 21.Bölüm Anne 21.Bölüm

Zeynep'in başına gelen kazanın ardından 18 ay geride kalmıştır. Bu süre, Zeynep'in ve etrafındakilerin hayatını ciddi derecede etkileyebilecek türden uzun bir süreçtir.

2 Yorum Yapılmış
Anne 20.Bölüm Anne 20.Bölüm

Turna'yı kurtarmak için harekete geçen Zeynep'in başına trafik kazası gelir. Hastaneye doğru yol alırken, kalbi tekleyecek kadar ağırdır durumu. Ölüm kalım savaşı vermektedir

1 Yorum Yapılmış
Anne 19.Bölüm Anne 19.Bölüm

Turna'nın Zeynep'e telefon açarak Sakaryaya doğru gittiklerini anlatmasının arkasından Zeynep ile Şule hemen yola koyulurlar. Tek amaçları Turna'yı sağ salim bulabilmektir

4 Yorum Yapılmış
Anne 18.Bölüm Anne 18.Bölüm

Turna'nın kayıplara karışmasından dolayı herkes şoktadır. Cengiz'in Turna'yı kaçırmış olabileceğini kimse düşünmez. Kaybolmadan evvel Zeynep ile beraber olması Şule'nin sinirlenmesine neden olur

0 Yorum Yapılmış
Anne 17.Bölüm Anne 17.Bölüm

Annesinin, babasını öldürdüğünü öğrenen Zeynep büyük bir şok yaşar. Gönül ile arasını düzeltip, belkide tekrardan anne kız ilişkileri kuaracakları bir zaman da böyle bir haber almak kendisine çok sarsmıştır.

1 Yorum Yapılmış
Anne 16.Bölüm Anne 16.Bölüm

Yurdu terkeden Turna, Gönül'ün yanına gider ve Zeynep ordadır. Kaybettiğini sanarken tekrardan karşısında Turna'yı görünce hem şaşkınlığı hemde sevinci bir arada yaşar.

1 Yorum Yapılmış
Anne 15.Bölüm Anne 15.Bölüm

Zeynep cezaevindeyken Turna kendisini ziyaret etmek istemiş ve ufak bir kriz meydana gelmiştir. Cezaevine gelen komser Sinan Turna ile görüşerek yaşadığı olayları birde kendisinden dinlemek istemiştir.

1 Yorum Yapılmış
Anne 14.Bölüm Anne 14.Bölüm

Çocuk alıkoymak suçundan ötürü karakolda olan Zeynep, tutuklanıp tutuklanmayacağını beklerken kafasında yalnızca Turna vardır. Karakolda ki diğer bir odada ise Turna'da aynı şekilde sadece Zeynep'i düşünmektedir.

1 Yorum Yapılmış
Anne 13.Bölüm Anne 13.Bölüm

Şule sonunda Zeynep'i polise giderek şikayette bulunur. Komser Sinan Şule'yi sorgulayarak Zeynep için getirilme kararı çıkartır. Gönül hemen Zeynep ile Turna'ya giderek bu haberi ulaştırır.

1 Yorum Yapılmış
Anne 12.Bölüm Anne 12.Bölüm

Komser Sinan, Cahide'nin evine gelerek burada Zeynep'i arayınca herkes büyük şok yaşar. Cahide, Zeynep'i evlatlıktan reddetmesinin üzüntüsüyle boğuşurken polislerin gelmesiyle beraber üzüntüsü bir kat daha atar

2 Yorum Yapılmış
Anne 11.Bölüm Anne 11.Bölüm

Rıfat'ın evinde meydana gelen silahlı olaydan sonra polisler olay yerine ulaşır. Cinayeti kimin yaptığına dair çalışmalara başlayan Sinan komser bir taraftan da Turna'nın bulunması için ilan verir.

1 Yorum Yapılmış
Anne 10.Bölüm Anne 10.Bölüm

Zeynep'in sıkıntıya düşmemesi için uğraşan Turna, susmayı bırakır ve Şule ile mutlu gibi davranmaya başlar. Cengiz, Zeynep ile yüzleşerek, Turna için bundan böyle sadece kendisiyle muhattap olmasını iletir.

6 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler