logo
Anne 9.Bölüm Anne 9.Bölüm

Okuduğu okulun bahçesinden acele bir şekilde götürülen Turna, Zeynep'in mahvolmasına neden olur. Fakat elinden bir şey gelmemektedir. Turna, Şule'nin öz çocuğudur.

3 Yorum Yapılmış
Anne 8.Bölüm Anne 8.Bölüm

Zeynep, gerçek annesinin kim olduğunu öğrenmiştir. Kendisine karşı hissetmiş olduğu bir tarafta nefreti bir tarafta ise yardımlarından dolayı hissettiği minnet duygusunu yaşamaktadır.

10 Yorum Yapılmış
Anne 7.Bölüm Anne 7.Bölüm

Şule, öldüğünü düşündüğü kızını bulur. Kızını bulmuş olmanın sevincini yaşarken, Melek hiç oralı değildir. Melek'i ikna edebilmek için geçmişten şeyler söyler fakat Melek'in kendisiyle görüşmek gibi bir düşüncesi yoktur.

12 Yorum Yapılmış
Anne 6.Bölüm Anne 6.Bölüm

Şule, git gide Zeynep'i bulmak üzeredir. Zeynep, büyük bir korku yaşayan Turna'yı sakınmak için çabalarken, hastaneye götürülen Gönül'ün yanına gider. Şule, en son çare için Ali'den yardım talep eder.

11 Yorum Yapılmış
Anne 5.Bölüm Anne 5.Bölüm

Şule'nin aradığı telefonu Turna'nın açması evdeki tüm dengelerin değişmesine neden olur. Bu konuşmayı duyan Cahide ile Zeynep'in arası iyiden iyiye bozulur.

18 Yorum Yapılmış
Anne 4.Bölüm Anne 4.Bölüm

Turna'yı kollamak için çabalayan Zeynep bu uğurda herşeyi yapmaya hazırdır. Anne olmanın gerektiği zaman kendinden bile vazgeçilecek bir olgu olduğunu tekrardan anlayan Zeynep, Ali'nin yaptığı teklife evet der

8 Yorum Yapılmış
Anne 3.Bölüm Anne 3.Bölüm

Turna ile Zeynep'in ani bir şekilde eve gelmeleri Güneş ailesinde tüm dengelerin değişmesine neden olur. Zeynep, Turna adına en iyi yerlerden birinin ailesinin yani olduğuna emin olmasına karşın

25 Yorum Yapılmış
Anne 2.Bölüm Anne 2.Bölüm

Melek ile Zeynep, İstanbul'a geldikleri günden beridir aksilikler ve kötülükler arkalarından ayrılmamıştır. Ayrıca Zeynep, uzun zamanlar önce kaçıp giden annesi ile karşılaşacağını bilmemektedir.

30 Yorum Yapılmış
Anne 1.Bölüm Anne 1.Bölüm

Melek hayatın her alanında mutlu olmayı başarabilen ufak dünyasında hayallere dalan bir çocuktur. Zeynep bir süreliğine Melek'in okuduğu okulda işe girer ve bu şekilde yolları birleşir. Şule Melek'in annesidir

50 Yorum Yapılmış
Anne Dizisi Tanıtım FragmanıAnne Dizisi Tanıtım Fragmanı

Anne Dizisi Tanıtım Fragmanı izle star tv ekranlarının yeni başlayacak dizisi tanıtım fragmanıyla izle meniz için burada

3 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler