logo
Payitaht Abdülhamid 34.Bölüm Payitaht Abdülhamid 34.Bölüm

Payitaht Abdülhamid 34.Bölüm izle 19 Ocak 2018 tarihli trt1 dizisi tek parça ve full hd olarak Payitaht Abdülhamit son bölüm izle meniz için burada.

3 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 33.Bölüm Payitaht Abdülhamid 33.Bölüm

Sultan Abdülhamid’in huzurunda suikasta uğrayan Wilhelm, son anda Murad tarafından kurtarılır.

1 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 32.Bölüm Payitaht Abdülhamid 32.Bölüm

Sultan Abdülhamid Kudüs’ten toprak isteyen Herzl’a ağır bir karşılık verir. Herzl’ın Sultan Abdülhamid’e olan nefreti perçinlenirken, bir diğer düşman Parvus ise hain planlarına devam etmektedir.

1 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 31.Bölüm Payitaht Abdülhamid 31.Bölüm

Sultan, elde edilip kurgular dahilinde hazırlanan belgelerden dolayı üzerine soykırım suçu atılmış ve bu yüzden savaş suçlusu yapılmak üzeredir. Öbür tarafta ise Kemalettin'i vurduğu için Hatice Sultan'ın huzuruna çıkarılır.

1 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 30.Bölüm Payitaht Abdülhamid 30.Bölüm

Parvus’un yakalanması bütün dünyayı ayağa kaldırır. Vladimir, Karaso ve Herzl’ın iş birliğiyle Payitaht’ta ayaklanmalar olur.

1 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 29.Bölüm Payitaht Abdülhamid 29.Bölüm

Sultan Abdülhamid, kimliğinden şüphe ettiği Gerfand’ın ailesini getirtmiştir. Yolun sonuna gelen Parvus için son kozlarını oynama zamanıdır.

2 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 28.Bölüm Payitaht Abdülhamid 28.Bölüm

Abdülhamid’in emriyle idam gerçekleşmiş; Seniha Sultan da Mahmud Paşa’nın acısıyla kavrulmaktadır… Haremde bir başka “yangın” da Naime’nin yüreğine düşer:

1 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 27.Bölüm Payitaht Abdülhamid 27.Bölüm

Sultan Abdülhamid, Şehzade Abdülkadir’e canına kast edip tahta göz koymasının hesabını sorar. Üstelik petrol şirketinin karar hisselerini de yabancılara satmıştır!

1 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 26.Bölüm Payitaht Abdülhamid 26.Bölüm

Sultan Abdülhamit için umutlar tükenmektedir. Bidar Sultan, büyük bir keder içindeyken, Parvus’u ve Amerikalıları öfkeden çılgına çevirecek bir karar alır.

1 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 25.Bölüm Payitaht Abdülhamid 25.Bölüm

Abdülhamid, Parvus ile Amerikalıların yaptığı konuyu karşısında görür. Fakat bu konu ile ilgilenemeden Hz. Osman kılıcıyla kendisine verilen zehir etkisini göstermeye başlamıştır.

1 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 24.Bölüm Payitaht Abdülhamid 24.Bölüm

Abdülhamid ile Parvus'un önlerinde bir çanta vardır ve bu çantaların içinden patlamak üzere olan bir bomba vardır. Hatice ile Kemalettin adına da Firuze'nin elinde bulunan mektup adeta bir bomba kadar önemlidir

1 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 23.Bölüm Payitaht Abdülhamid 23.Bölüm

Selim paşa'nın hatırlamak için çaba sarfettiği gerçekleri gösteren gazeteyi Abdülhamid elinde tutmaktadır. Parvuz yeniden esas kimliğini saklamakta başarılı olabilecek midir?

1 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler