logo
Payitaht Abdülhamid 22.Bölüm Payitaht Abdülhamid 22.Bölüm

Parvus, yerini aldığı Gerfand'ın herşeyi anlatacağını korkusu içerisindedir. Ancak sarayda beklenmedik birisi Gerfand'ı bilecektir.

1 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 21.Bölüm Payitaht Abdülhamid 21.Bölüm

Mahmut'u yeniden huzurundan kovan Abdülhamid'in bu hamlesinden sonra Mahmut pes etmez. Eski şaşalı günlerine kavuşmak adına Parvus ile beraber hareket eder ve planlar yapmayı sürdürür.

1 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 20.Bölüm Payitaht Abdülhamid 20.Bölüm

Söğütlü ile Murad her tarafta olan ajanları tespit edebilmek için gereken bilgiyi Ahsen'in yardımıyla edinirler. Payitaht'ın cadedelerinde heyecan dolu bir kovalama olur.

2 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 19.Bölüm Payitaht Abdülhamid 19.Bölüm

Abdülhamid dost zannettiği Parvus'u sarayda ağırlarken Murad Söğütlü ile beraber arkalarına takılan ajanları yener ve petrol haritasını Payitaht'a başarılı bir şekilde getirir. Fakat henüz işleri sonlanmamıştır.

1 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 18.Bölüm Payitaht Abdülhamid 18.Bölüm

Osmanlı Ordusu Yunanlıları harp meydanında yenmeyi başarmış, zafer coşkusu Sarayı sarmıştır. Ama Hatice ve Naime endişe içindedirler.

2 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 17.Bölüm Sezon Finali Payitaht Abdülhamid 17.Bölüm Sezon Finali

Sultan Abdülhamid bir yandan etrafındaki ihaneti temizlerken bir yandan devleti harbe hazırlıyor. Aynı zamanda ince siyasetiyle dış devlet dengelerini ustalıkla idare etmek zorunda olduğunu biliyor.

0 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 16.Bölüm Payitaht Abdülhamid 16.Bölüm

Hatice’nin yaptığı küçük bir şaka onun hayatını bir hayli değiştirdi. Vasfi Efendiyle evlenip Kemalettin'i Naime'ye mi bırakacak?

0 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 15.Bölüm Payitaht Abdülhamid 15.Bölüm

Dört yanda harp çanlarının yankıları duyulmaya başlıyor, lakin esas ses henüz vücud bulmadı. Sultan Abdülhamid devleti olası bir savaşa karşı diri ve birlik içinde tutmak için ne gerekiyorsa yapacak

0 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 14.Bölüm Payitaht Abdülhamid 14.Bölüm

Sultan Abdülhamid artık daha radikal kararlar alması gerektiğinin farkındadır. Hainlerin sürekli Murad Efendi'yi kullanıp tahtın sahibinin değişeceğini öne sürmesi, bu doğrultuda tertiplere girişmesi meselesi fazla uzamıştır.

0 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 13.Bölüm Payitaht Abdülhamid 13.Bölüm

Payitaht'ta nümayiş devam ediyor. Ermeni çeteciler İngilizlerin Osmanlı Devletini parçalama yolundaki piyonları. Sultan Abdülhamid'in hedefinde ise düşmanın başı var... İngiltere Kraliçesi…

0 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 12.Bölüm Payitaht Abdülhamid 12.Bölüm

Payitaht karışıyor. Ermeni halk kışkırtılıp sokaklara indirildi. Çetecilerin hedefi, Osmanlı Bankası’na büyük bir saldırı ve devleti parça parça etmek düşüncesi! Sultan Abdülhamid, Devlete oynanan büyük oyunun farkında.

0 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 11.Bölüm Payitaht Abdülhamid 11.Bölüm

Saray siyasetinde kara bulutlar dolaşıyor. İhanet şüphesinin fısıltıları dört bir yanda dolaşıyor. Plevne Gazisi Osman Paşa, düşmanla iş birliği yaptığı iddiasıyla karşı karşıya. Aksini gösterecek bir durum da yok

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler