logo
Payitaht Abdülhamid 10.Bölüm Payitaht Abdülhamid 10.Bölüm

Sara Hedaya zehrin şifasını bulmak için Saraya dönmek zorunda. Fakat canının kefareti için çok önemli bilgiler vermeli…

0 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 9.Bölüm Payitaht Abdülhamid 9.Bölüm

Sultan Abdülhamid yine bir ihanet çemberinin tehdidi içinde. Şehzade Abdülkadir hakkında gelen silah jurnali üzerine, bir de Abdülkadir'in düşmana şifa olacak çiçeği almak üzere gelmesi, hainliğinin ihtimalini güçlendiriyor.

1 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 8.Bölüm Payitaht Abdülhamid 8.Bölüm

Osmanlı’ya hâkimiyet kurmaya ve yok etmeye çalışan dış güçler, yine yılmadan sinsi planlarına devam edecek. Osmanlı'nın başındaki yeni sorun Herzl’in ayaklandırmayı Payitaht'ta yaratmak istediği Ermenilerle olan iş birliği olacak!

0 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 7.Bölüm Payitaht Abdülhamid 7.Bölüm

Sultan Abdülhamid, düşmanlarının oyunlarına karşı kendi hamlesini yaptı. Filistin'de, Celal ve Kemalettin gözlerini kan bürümüş Müslüman kılığındaki İngilizlere karşı canlarını ortaya koyarken

0 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 6.Bölüm Payitaht Abdülhamid 6.Bölüm

Patlayan trenin gürültüsü Payitaht'ta yankılanıyor. Düşmanın arzusu oldu. Peki, şimdi ne olacak? Sultan Abdülhamid düşmanların alçakça tertip ettiği planlarına karşı savaşını sürdürüyor.

1 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 5.Bölüm Payitaht Abdülhamid 5.Bölüm

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Melike (Ezgi Eyüboğlu) üzerinden kurduğu oyunla Damat Mahmud Paşa’nın (Hakan Boyav) hainliğini ortaya çıkardı

0 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 4.Bölüm Payitaht Abdülhamid 4.Bölüm

Sultan Abdülhamid'in (Bülent İnal) zehirlendiği haberi Sarayda hüzün ve endişe yaratır. Sarayda yapılan aramada zehir bulunur. Abdülhamid'in merhameti, eceli kapısına getirmiştir.

13 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 3.Bölüm Payitaht Abdülhamid 3.Bölüm

Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Hiram’ın (Berkan Şal) mesajlaşmasını çözmüştür. Hiram’ın kaçırılacağı saatte bir yemek daveti tertipler. Tüm Paşalar yemeğe davet edilmiştir. Sultan Abdülhamid saatini tam sekizde durdurur.

5 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamid 2.Bölüm Payitaht Abdülhamid 2.Bölüm

İngilizler, Sultan Abdülhamid’in (Bülent İnal) hilafet makamının kudretiyle Hindistan’da büyük darbe almışlardır. “Düşman” bu hamleye karşılık Sultan Abdülhamid’e büyük bir tertip peşine düşmüştür.

20 Yorum Yapılmış
Payitaht Abdülhamit 1.Bölüm Payitaht Abdülhamit 1.Bölüm

Payitaht – Abdülhamid, dizisinde, uzun süre sonra Osmanlının zaferi ile sonuçlanan bir savaş: Yunan Harbi ne yer verilecek.

19 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler