logo
Savaşçı 25.Bölüm Savaşçı 25.Bölüm

Savaşçı 25.Bölüm izle ve Savaşçı son bölüm izle 17 Aralık 2017 tarihli fox tv dizisi tek parça ve full hd olarak izle meniz için burada.

0 Yorum Yapılmış
Savaşçı 24.Bölüm Savaşçı 24.Bölüm

Kopuz Albay, Temo'yu bitirmek için kendisinden emindir. Kendisine gelen her türlü bilgiyi değerlendirmeye alır. Temo'da iletişim halinde olduğu öteki terör örgütleriyle birlikte yapılacak bir oluşum için hazırlık içindeyken bir taraftan da

0 Yorum Yapılmış
Savaşçı 23.Bölüm Savaşçı 23.Bölüm

Alıkoyulan mühendisleri bulup almak için çalışmalara başlayan Tim, bu operasyonda Azerbaycan'a ait özel tim ile birlikte çalışacaktır.

2 Yorum Yapılmış
Savaşçı 22.Bölüm Savaşçı 22.Bölüm

Kırlangıç Paşa, Temo'nun savurduğu tehditlere maruz kalırken, gelen bir haber yüzünden çok sinirlenen Haydar Yüzbaşı hiç vakit geçirmeden çalışmalara başlar.

0 Yorum Yapılmış
Savaşçı 21.Bölüm Savaşçı 21.Bölüm

Sınırın diğer tarafında Doktor'u alan Kopuz Albay ile timdekiler dönüş yoluna girdiklerinde sayıları bir hayli fazla olan bir terörist grubuyla karşılaşır ve aralarında çatışma çıkar.

0 Yorum Yapılmış
Savaşçı 20.Bölüm Savaşçı 20.Bölüm

Kağan yüzbaşı ile timdekiler Kopuz'un hayatı hakkında büyük bir endişe halindeyken Kutalmış generalin söyleyeceği görev timde bazı rahatsızlıkların yaşanmasına neden olacaktır.

0 Yorum Yapılmış
Savaşçı 19.Bölüm Savaşçı 19.Bölüm

Doktor'un baraja zarar vermesine mani olan Kağan Yüzbaşı, ölüm ile burun buruna gelmekten kurtulamamıştır. Timdekiler, Kağan'ı kurtarmak adına çalışmalara başlarken, Doktor kendisini kurtarır ve kaçmaya çabalamaktadır.

0 Yorum Yapılmış
Savaşçı 18.Bölüm Savaşçı 18.Bölüm

Pia'nın evine yapılan saldırıda Kopuz Albay, Pia'yı korumak için çabalamaktadır hemen saldıran kişiyi bulmak için çalışmalara başlar. Kağan Yüzbaşı'da o anlarda Rojda'nın tehdidiyle yüzleşmektedir.

0 Yorum Yapılmış
Savaşçı 17.Bölüm Savaşçı 17.Bölüm

Kılıç Timi, Suriye bölgesinde teröristlerden aldıkları Türkmen çocuk ve kadınlar ile beraber Türkiye sınırına doğru hareket etmektedir.

0 Yorum Yapılmış
Savaşçı 16.Bölüm Savaşçı 16.Bölüm

Konferans zamanında patlatılan bomba Aslı ile Kağan'ın ölümle yüzleşmesine neden olmuştur. Patlamanın ardından Kağan'a pek birşey olmasa bile Aslı çok ağır yaralanmıştır ve hemen acil olarak hastaneye götürülür.

1 Yorum Yapılmış
Savaşçı 15.Bölüm Savaşçı 15.Bölüm

Öğretmenlik yapan kardeşinin Doktor'un elinde olduğunu haber alan Murat Teğmen, kardeşini elinden alabilmek adına kafasındaki uygularken

0 Yorum Yapılmış
Savaşçı 14.Bölüm Savaşçı 14.Bölüm

Kopuz Albay'ı yok etmek isteyen Doktor hain planlarını uygulamaya alırken Kağan Yüzbaşı, Mehmetçik için doğrulacak yüzlerce silaha Doktor'un ulaşmaması için hemen birşeyler yapmak zorundadır.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler