logo
Kayıt Dışı 8.Bölüm Final Kayıt Dışı 8.Bölüm Final

Ali Kemal'in evli bir adam olduğunu haber alan Zeynep kendisinden uzak durmak için çabalar ancak kader ağlarını kendileri için örmüştür.

2 Yorum Yapılmış
Kayıt Dışı 7.Bölüm Kayıt Dışı 7.Bölüm

Ali Kemal, Nejat'ın kritik durumda olduğunu öğrenmesiyle beraber büyük üzüntü içindeyken birde Esra'dan darbe yiyecek ve kendisi hakkında edindiği bilgi, ikili arasında yaşanacak bir krizi doğuracaktır.

4 Yorum Yapılmış
Kayıt Dışı 6.Bölüm Kayıt Dışı 6.Bölüm

Kendi isteği olmadan hastaneden götürülen Orhan, Ali Kemal ile Zeynep'i alıkoyar. İkisinide götüreceği yerdeki evdeki tuzaklar çok tehlikelidir ve ikisinin ordan çıkması çok zor bir durumdur.

2 Yorum Yapılmış
Kayıt Dışı 5.Bölüm Kayıt Dışı 5.Bölüm

Ali Kemal, Ekrem'in kasasında bir isme ulaşır ve bu isim tüm herkesin büyük bir sürpriz yaşamasına neden olacaktır. Edindikleri bilgiye göre o isim deliler hastanesindedir.

3 Yorum Yapılmış
Kayıt Dışı 4.Bölüm Kayıt Dışı 4.Bölüm

Çavuş'u vurduğu için Ali sarsılmıştır. Belçikalı'nın edinmiş olduğu elmasları yeniden almak için görev İdil ile Arda'ya verilir. Beraber son derece tehlike dolu bir operasyona hazırlanırlar.

3 Yorum Yapılmış
Kayıt Dışı 3.Bölüm Kayıt Dışı 3.Bölüm

Adnan, Ali Kemal'i bitirmek adına elindeki kozu kullanamasa bile gördüğü video kendisinin daha önemli bir düşman olmasını sağlar.

3 Yorum Yapılmış
Kayıt Dışı 2.BölümKayıt Dışı 2.Bölüm

Ali Kemal, kazaya uğrayan araçta Zeynep'i görünce şaşırır. Zeynep'in bu kazayı yapmasına sebebiyet vereni bulmak adına Ekrem Adnan'a görev verir ve Adnan inceleme yaparak bu kişiyi bulmaya çalışır.

1 Yorum Yapılmış
Kayıt Dışı 1.BölümKayıt Dışı 1.Bölüm

Ali Kemal görünürde bir sigorta şirketinde yönetici, kızı Tuğba ve eşi Esra ile beraber sıradan bir hayat süren birisi gibi görünmektedir

2 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler