logo
Çukur 11.Bölüm Çukur 11.Bölüm

Çukur'da ki bütün dengeler değişime uğramıştır. Vartolu ve Yamaç tarafında yaşanan mücadelenin dozu giderek artmaktadır. Bundan böyle aralarında mermiler söz almaktadır.

5 Yorum Yapılmış
Çukur 10.Bölüm Çukur 10.Bölüm

Yamaç, Sena ile Serdar hedef noktasının tam ortasındadır. Aralarından birisi yara alır fakat bu kişi kimdir ? Heyecanlı anların yaşanacağı bu sırada Koçovalı kadınlarıda önemli bir tehlikenin eşiğindedir.

10 Yorum Yapılmış
Çukur 9.Bölüm Çukur 9.Bölüm

Yamaç ömründe görebileceği en önemli bir sınavdan geçecektir. Bir tarafta babası öbür tarafta ise aşık olduğu kadın tehlikenin eşiğindedir.

17 Yorum Yapılmış
Çukur 8.Bölüm Çukur 8.Bölüm

Herkesin oyunu kendisine göre yönettiği mahallede gerginlik had safhaya ulaşmıştır. Yamaç, Vartolu'nun zayıf notkasını görmüş ve oyunu sonlandırmak adına son hamlede bulunmuştur

7 Yorum Yapılmış
Çukur 7.Bölüm Çukur 7.Bölüm

İdris'in mahalleye tekrar geri gelip hakimiyetin kendisinde olduğunu göstermesiyle beraber mahallede deprem etkisi yaşanacaktır. Vartolu'nun ise geri vites yapma gibi bir düşüncesi yoktur.

6 Yorum Yapılmış
Çukur 6.Bölüm Çukur 6.Bölüm

Çukur'da gerilim her geçen gün biraz daha artmaktadır. İsa'nın hayatını kaybetmesinden sonra Yamaç'ın kafasındaki şüpheler daha da fazlalaştırmıştır.

6 Yorum Yapılmış
Çukur 5.Bölüm Çukur 5.Bölüm

Yamaç sonucu ne olursa olsun içlerine sızan haini bulma konusunda kendisinden emindir. Fakat mani olacak bir durum mevcuttur

8 Yorum Yapılmış
Çukur 4.Bölüm Çukur 4.Bölüm

İdris'in kendisine gelmesiyle birlikte bundan sonrasında Çukur'da yeni bir sayfa açılacaktır. İdris, Yamaç'ı evinde gördüğü an beklenenden daha büyük bir tepkide bulunur.

13 Yorum Yapılmış
Çukur 3.Bölüm Çukur 3.Bölüm

Vartolu karşısına mani olan herşeyi ortadan kaldırmak konusunda kendisinden emindir. Fakat Yamaç gibi sert bir duvara tosladığını da henüz bilmemektedir.

6 Yorum Yapılmış
Çukur 2.Bölüm Çukur 2.Bölüm

Ailesini ve geride kalan herşeyi bir kenara atarak terkettiği Çukura 18 yaşında tekrar gelen Yamaçın, ömründe yeni bir dönem başlamıştır.

12 Yorum Yapılmış
Çukur 1.Bölüm Çukur 1.Bölüm

İdris Koçovalının kendi kendisine açtığı Çukur, İstanbulun merkezinde bilhassa içindedir. Bu mahallenin sakinlerini tehlikelere düşerek tehditler olmamalıdır.

23 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler