logo

Analar ve Anneler 4.Bölüm izle

Özet: Mustafa ve Kader kavuşur fakat bir sürü engel onları beklemektedir.Mustafa babasının Kader'e yaptıklarını duyunca onu vurur.Çift Murat'ı da alıp kaçarlar.Fakat olan biteni gören birisi vardır Halil.onların bu duruma birinin şahit olduğundan haberi yoktur.Halil ise peşlerini bırakamaz.Zeliha ise Neriman yüzünden Ayhan'ın kucağına düşer.Ayhan zeliha'dan istediğini almaya yemin etmiştir.Neriman'ın evinde Kadere ait olan bir eşyayı bulan Zeliha Neriman'ın bebeğini Kader'e verdiğinden emin olur.Analar ve Anneler son bölüm izle dizi yayınlandıktan sonra sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz.
Yayınlandı: 14/11/2015
Nurten demiş ki;
Dizi çok GÜZEL ben beyenerek izliyorum deyişik bir konu üstelik. Farkli insallah dévam eder reytinge kurban gitmez. Persembe bu diziye bakiyor. Diyer dizilerde bi kurtlar vadisine bakmistim artik osandim. Super bir dizi devamini bekliyorum basarilara diliyorum
20.11.2015 - 01:40
0   0

Ayisigi demiş ki;
Merhaba SANEM. Senin o saydigin diziler icinde Poyraza bakiyorum bir tek,oda bu sezon ilk sezon gibi hosuma gitmiyor. Bu diziyede bakiyorum ama begenmiyorum,akici degil. Paramparcada da bazilari bakiyor ya oyunculari begenmeden,cizdikleri karekteri begenmeden ve konuyu begenmeden yinede bakarlar bu dizide bende o hesap,begenmeden bakiyorum iste. Uzun ömürlü olacagini sanmiyorum. Sende kendine iyi bak-:)
14.11.2015 - 16:30
0   0

Sanem demiş ki;
AYISIGI, bu diziyi hic gozum tutmadi, ilk bolumu izledim sikici buldum biraktim, bu bolum geldim yorumunu okudum, kendi kendime dedim ki, Ayisigi sevmis hadi gayret, bu bolumu da izle, izledim ama yapamadim, bu dizi bana gore degilmis, cok sikici 2 saat diziyi 45min izledim. En cok beyendigim diziler\" Poyraz\" \" gullerin Savasi\" keske bu sitede olsaydi yorum yapardik, \" kertenkele de fena degil. Kara ekmek de simdiye kadar guzel ama Cetin ve Asiye ayrilirsa onu da izlemem. Kendine iyi bak:)
14.11.2015 - 05:21
0   0

Ayisigi demiş ki;
Mustafa hapishaneye nasil düstügünü kader kurbanina anlatirken fonda Cem Karaca nin sarkisi CUK diye oturmustu. Reytingler feci gelmis,18. sira..
13.11.2015 - 18:01
0   0

səfa demiş ki;
Vallahi dizinin konusuda kadrosuda iyide röllerine henüz uyum saglıyamamışlar...Kaderide Zelihayıda henüz röllerini tam sahiplenemediler..belkide biz oları süslü püslü görmeyi adet etmişiz ...kötüler olması gerekenden kötüymüş baya bu dizide ...iyileride gerekdiginden fazla eziyolar ya bu dizide...Orhan her karakteri oynarda bu rölüde iyi taşıyoda keşge başka bi kişiyi canlandırsaydı bi piskopatı degilde ...valla ay yapımin iki dizisinden bence bu iyi ...umarız reyting kurbanı olmaz dizi...günü cok kötü..yıllardır zirvede olan kurtlar vadisi...onun reytingi garanti hic bi dizi elinden alamaz on yıldan fazla oldu....Köşem girdi oyuna izlenilirmi o dizi bilmem ama ben fragmanlarından hoşlanmadım ve izleyecek gibi bi niyetim yok...asla vazgecmem var o dizininde baya izleyicisi varmış 13 bölümde bitireceklermiş fanları diziyi kurtarmış...yani gözelim dizi perşembe ayakta dura bilirmi? Bence işi cok zor ! Oyunculara ha gayret inandırıcı performans dilekleriyle uzun ömürler !
13.11.2015 - 11:54
0   0

Ayisigi demiş ki;
Final sahnesi yine gördügüm en sacma sahnelerden biriydi,Sinem Kobal in performansina o sahnede ise hic deginmiyecegim. Psikopat Ayhan in gecmisine inebildik biraz,böyle olan kisiler ya anadan ya babadan yana talihsizdirler. Bu adaminda anasi arizaliymis... babasizlik. Neriman kardesinin Zeliha ya olan ilgisini uzun zamandan beri biliyormus ama Ayhan in oglunu öldürmüs olabilme ihtimalini aklina getirmiyor. Ayhan resmen SAPIK ya,hapishanede gözleri ve elleri bagli Zeliha yi koklarken o hali neydi öyle? 3-4 diziye bakiyorum,dizilerin konusu hep ayni,senaristler birbirlerinden esinleniyorlar,ya intikam ya basrolde ki kiza santajla evlilik. Tabii anacim bunca dizi furyasinda artik konu kalmadi iślenmedik-:) Salih henüz ölmemis,umarim ölürde o oyuncuda diziden cikar. Sahi Salihin hanimi nasil taniyamamis kocasini bunca zamandir? Mustafa dogru bir karar verdi Kadere kendisini beklememesi konusunda. Kaderle bir gelicegi olamaz. Kaderin Halille de bir gelecegi olamaz ya.adamda Nerimana benzeyen catlak bir anne oldugu sürece. Nerimanda kardesinden daha deli,cocuk kaciriyor,kiralik katil tutuyor,abla kardes bu konuda uyumlular-:))
13.11.2015 - 01:48
0   0

kıvılcım demiş ki;
dizinin müziği dumbıra'ya benziyor ama bu konuya uygun değil.
13.11.2015 - 01:33
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler