logo

Survivor 2020 127.Bölüm 5 Temmuz izle

Özet: Survivor 2020 127.Bölüm izle 5 Temmuz tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2020 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 05/07/2020
asdf demiş ki;
barış burayı zerre kadar hakketmiyor bırak ilk dörde kalmayı ilk 10 bile sana fazlaydı inşallah tez zamanda elenirsin de biz de gerçekten mücadele eden kişileri izleriz.
4 yıl önce
35   16

Kemal demiş ki;
Lan bu nedir bütün yorumlularda Barış’ı ve Sercan’ı görüyorum lan salaklar orda başka insan yok mu hep ağzınızdan Sercan yada Barış çıkıyor orda 2 tane çok başarılı kişi oda Berkan ve Cemal Can hemi çok karakterliler hemi çok enerjikler hemi çok iyi performans sergiliyorlar. Onarıda unutmayalım lütfen yani hep barış eşeiüwüdmfm veya Sercan rleşdğğrü ya sanki finalde son ikide onlar kaldı onun için tartışıyorsunuz veya savunuyorsunuz ya arkadaş Berkan ve Cemal bu zamana kadar en az yapan hatta onlar ve başından belli çok iyi her konuda inşallah en son ikiyi onlar kalır.
4 yıl önce
67   26

Reye demiş ki;
Sercan giderse bu yarışma çöp olduğunu ve salak sçama oylar sayesinde hakedenlerin kazanamadığı adaletsiz bir yarışma olur mesela barışın bu yarışmadaki vasfı ne çok saçma
4 yıl önce
43   68

Antisercan demiş ki;
Yar saçların lüle lüle, sercan sana güle güle...
4 yıl önce
45   23

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


nobady demiş ki;
survivoru başından beri izliyorum ve barış hiçbir şekilde bırak şampiyon olmayı son 6 da olması bile mucize. oylarının çok olduğunu sanıyor o ama oylar yenilenince berkan tavan yapacak sercanın oyları artacak cemalin artacak yasinin artacak. o zaman da bakalım ben potaya girecem diyebilecek mi barış efendi. işi gücü orda yatmak uyumak başka bir şey yapmadı. milletle de arası kötü değildi sessiz kalıp kendi köşesine çekiliyordu kimse onu dışlamadı o bunu seçti. şimdi kalkıp da yok baskı oldu yok bilmem ne oldu demeyin. kimse onu dışlamadı o bilerek sessiz kaldı. survivorda kalmayı HAKETMİYOR net.
4 yıl önce
50   33

Yorumcuyorum demiş ki;
İlk olarak barış bir oyun kazanınca barışı yarı tanrı ilan ediyorlar kaybedince sesleri çıkmıyor diyen arakadaşa biz hep burdayız demek istiyorum dün barış ilk turda kaybetmesine rağmen twitter da gündemde 1.sıradaydık. İkinci olarak ergen fanlar dedikleriniz barışı 8 kere birinci yaptı bu iş ergenlerle olcak iş değil azcık mantığınız olsa halkın barışın arkasında olduğunu görürdünüz. Üçüncü olarak şu an ki yarışmacıların hepsi barışın en kötü performans yüzdeliğine ulaştığı için mükemmel ilan ediliyorlar bu barışın en düşük yüzdesi sakatlanmasa listede görürdük kim nerde. Son olarakta survivor sadece performans yarışması olsaydı adamları ıssız adaya atıp bu psikolojiyle yarışlara çıkarmaz yemek yedirip villalarda konaklatıp parkurlara çıkarırlardı karakter olmayınca gerisi halkın gözünde önemli olmuyor demekki :)
4 yıl önce
32   41

insaf demiş ki;
Sercan 4 dokunulmazlık kazandı adamın kişiliğine salladılar yine kötülerdiler, barış dokunulmazlık bile kazanamadı sırf sercanı eledi diye yarı tanrı ilan edicekler nerdeyse. 1. turda elenince fanları pısıyor 5. haftada 1 galibiyet alıyor halay çekiyolar. Allah aşkına böyle survivor şampiyonu mu var. Hadi sercandan nefret ediyosun iyi performans ortaya koyan cemali destekle. Barış yarış kaybetmekten çok saçının bozulmasından korkuyo.
4 yıl önce
102   67

İrem demiş ki;
Nisa varken hep Nisayı götürüyorlardı ödüllere kız diye ama Elif de bir kız ve onuda düşünmeleri lazım bence
4 yıl önce
63   9

Veledlerden nefret eden kişi demiş ki;
Evet barış murat yağcı fan cluptaki veledler burada mı
4 yıl önce
53   39

Sadece seyirci demiş ki;
Cemalin basta sercni ymege goturmesine sasirdim ama cemal kimsenin borcunun üstünde kalmasini istemedigi icin onu soylemesi mantikli bir hareket hemde son yemegi
4 yıl önce
47   31

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler