logo

Atiye 2.Sezon 3.Bölüm izle

Özet: Atiye 2.Sezon 3.Bölüm izle (The Gift) netflix dizisi full hd ve tek parça kaliteyle reklamsız olarak izlemeniz için sitemizde.
Yayınlandı: 10/09/2020
Fer demiş ki;
Dizi tamamen farkli bi bicim almis ikinci sezonda ,bakalim nereye cikacak bunun sonu ,ama hala anlamis degilimbirinci sezonda serdarin karisi nerdeydi ,ve ayrica kizin tuvalette otururken gostermedende test ettigini anlayabiliriz ne bu denli ahlaksuzca cekimler
2 yıl önce
5   3

gül demiş ki;
ahahahaaa. bir yerde adam diyor " Osmanlının ilk ve son rasathanesi.. bir gecede bombaıyorlar neden bilmiyorum" diyor. Osmanlıda gericiler rasathanede meleklerin bacaklarına bakıyorlar diye olay çıkarıyorlar. Netflixte elaleme rezil olmayalım diye arkeolog rolündeki adam "neden bilmiyorum" diyor. yarıldım ..
3 yıl önce
2   1

Blabla demiş ki;
Bu filime bayiyorummmmmm . ATİYE ATİYE ATİYE
3 yıl önce
3   1

BAY demiş ki;
SEN ATİYEYİ DOĞURMUŞSUN
3 yıl önce
0   0

yav he hee demiş ki;
sen koş Göbeklitepeye git...!
3 yıl önce
6   2

bülent demiş ki;
baybayanshow eşin adına acil şifalar diliyorum umarım sağlıgına kavusur yeniden mutlu bir aile olursunuz ama tesadüfler hayatta herzaman vardır takılma böyle şeylere hayatına devam et
4 yıl önce
5   1

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


BAYBAYANSHOW demiş ki;
2 günde 2 sezon bitti kendimi çok kaptirdim sandim.2 sezon son bölüm bittiginde atiyenin yayin tarihini gördüm ve kendimce şok oldum 27 aralikta yayina girmiş benim doğum tarihim 27 aralik 1993.2016 da eşim akilhastanesine yatti ve ben hamileydim kizim oldu adini elif koyduk.atiyenin toplam bölüm sayisi sizce kac? Sen düşün ben soyleyeyim 16.ben bu filmi izledigim yil 2020 eylül ayi.kizimin dogdugu ay eylül ayi.2016 on alti ile yirminin yerini cevir bak yani 2016 kiz doguyor ben 2020 izliyorum anlayan varmi ama gerçek anlattiklarim yasadiklarim tamamen gercek.
4 yıl önce
17   47

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler