logo

Masumlar Apartmanı 11.Bölüm izle

Özet: Masumlar Apartmanı 11.Bölüm izle Full 24 Kasım 2020 tarihli trt1 dizisi tek parça olarak hd kalitede Masumlar Apartmanı son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 24/11/2020
Esatdogruyusöyle demiş ki;
Gülben in bu hali çok kötü ck da can sıkıcı. Esat suratına direk gerçekleri söylemeli Han da destek vermeli ... Bu şekilde işler kötüye gidecek. Esat ın susması Han ın es geçmesi usandırdı. Dizide çok güzel ayrıntılar vardı. Safiyenin gencligi ile bu halinin birlestirilmesi sahneleri cok iyi...
3 yıl önce
2   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Nes demiş ki;
Tsk ederim slmlar
3 yıl önce
3   0

Moonlight demiş ki;
Bu bölümü ayri bir sevdim ama Gülben i getirdikleri bu son durumada bir o kadar kizdim. Kizin icinden resmen bir canavar cikti. Bizim tanidigimiz,sevdigimiz poncik Gülben yapmazdi böyle birsey. Ama malesef onda da Han da ki piskopat ruh hali varmis:( Esat acik sözlü olmali Gülben e karsi,o anlayana kadar benim gönlüm sende degil demeli. Gülben en kisa zamanda cani yansada gerceklerle yüzlesmeli . Han da güya Gülben in Esat takintisina el aticak,ama birsey yaptigi yok. Yönetmenin ustaligini konusturdugu sahnelerde vardi örnegin Safiye nin genclik hali ve simdiki hali sirt sirta el ele ve kameranin dönmesi cok güzel detaylardi. Tansel Öngel diziye hosgelmis. Son sahnede ki Naci nin gözbebeginde Safiye nin gencligi olma detayi beni benden aldi,cok kaliteli bir bakiş açisiydi. Sevgi herseyin ilacidir,sevgi iyilestirir tamam ama Safiye nin genclik sevdasinin yillar sonra cika gelmesi Safiye yi tedavisiz iyilestirecegine inanmiyoruz herhalde.? Tamam dizilerde olur ama madem bu gercek hayattan alinti Safiye onca travmalardan sonra anca psikolojik destek ile belki iyilesebilir. Yoksa terapi almadan Naci ile duygusal bir birliktelik yasayip mutlu mesut yasayamaz. Ama kalbi pirrr pirrr eden bir Safiye izlemekte keyifli olacak:) Bu arada Naci gencliginde kara sacli koyu kahverengi gözlü biriyken simdi ki hali yesilgöz olma detayina kafayi takmiyoruz:) Safiye nin herseyi 4 defa yikamasi acaba Naci nin 4 gün yogun bakimda kalmasindan dolayi mi? Gecen bölümlerde Esat a aciyordum ama bu bölüm iyice gözümden düstü dedikoducu kadinlar gibi hemen gidip Esra ya Gülben in evine geldigini ve kadinin ruh halini hemen yetistirmis cok yazik. Gülben e yeni birisi gelsin ama esasinda kim gelirse gelsin bu kardesler tedavi görmedigi sürece bir ilişkiyi yürütemezler. Ah Neriman sen ne yaptin Gülben Esat i smsler ile bogdugu yetmiyormus gibi simdi ona hesap actin bu sefer DM den yürür:)) Rica etsem senaristler Han i hep takim elbise ile yazmasalar bana fenalik geldi,adami biraz sportif giydirin. Dizide en sevmedigim karekter Esra ne sinsi biri,Inci den herseyleri ögrenmek istiyor ama kendisi öyle sinsi herseyini gizliyor,patronuyla iliskisini bile. Bol kahkaha attigim replik ise Ege nin Addams ailesi Neriman i salmadi demesiydi:)))
3 yıl önce
11   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Alp demiş ki;
Aga bende HD sonradan gitti maximum 360p oldu
3 yıl önce
1   0

Mero demiş ki;
Adminin almadığı dua kalmadı böyle devam reis seviliyosun
3 yıl önce
7   0

Admin Notu: Teşekkür ederiz, iyi seyirler

Adsız Kovboy demiş ki;
Bu sitenin admini kimse alnından öpüyorum sjsj
3 yıl önce
72   3

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler