logo

Sefirin Kızı 36.Bölüm izle

Özet: Sefirin Kızı 36.Bölüm izle Full 18 Ocak 2021 tarihli star tv dizisi tek parça ve full hd olarak Sefirin Kızı son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 18/01/2021
firuze demiş ki;
Neslihan Atagül - Dogulu Hanimin sehhetinde problem olmasi teessüf ederem ve keçmiş olsun dilerem. Dizi ile elaqeli demek vacib bilirem ki, lazımsız uzadıldı, bu dizi ve bu kimi diger dizierde gösterilen babaların, qardeşlerin namus, iffetden uzaq olan, paraya her şeyi satan kişilerden dostuna, ailesinə ihanet (eşine, qocasına göz qoymaq ne demek) insanları reklam etmek çox olmadımı. Bu kadar çoxmu beyenirsiniz ki, bunlardan ve bu kimi insanlardan dizilere zaman ve para xarclanır. Siz tarihi ve bilim haqqında dizileri yapın daha lazim olar. dünya axmaqlar ile onsuz da doludur. Daha qeyretli, namuslu ailesine itibarli insanlara ehtiyac var. Dünyanı kötüler deyil iyiler kurtaracaq. Haqiqi sevgiye ehtiyac var.
3 yıl önce
0   0

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Inci demiş ki;
Neslihan Atagül - Dogulu Hanim Oskarlik bir oyuncu, kendisine büyük gecmis olsun, insallah daha güzel konu ve hikayelerle en kisa zamanda bizlerle beraber olur.
3 yıl önce
4   1

Beren demiş ki;
Nareyi bu şekilde kızına bile nefret ettirip unutturmalari çok saçma sevdalım dediği insan yine anlamadan gururuna yediremeyip yaktı yıktı herşeyi nare Sancar evlendiğinde de çocuk sahibi olacağındada da o evi yakmamişti gidip elleriyle o ağacı kazımıştı kadının bu denli sevdası için kendine zarar vermesi ama adamın yakıp unutması bence çok kötü olmuş
3 yıl önce
7   3

Aliye demiş ki;
Nareyi çok korrkunç ve kötü hain göstermek hiç hoş olmamış burda en çok zarar gören zaten nare daha asil bir şekilde ayrılmasını sağlamak sizin görevinizdi hiç yakışmadı sayın senarıstler sonuçta sağlık nedenleriyle ayrıçıyor çok acımasızsınız
3 yıl önce
13   1

Denizz demiş ki;
Admin supersin en hızlı izleyebildigimiz site burası emegine saglık.Fakat şu altdan çıkan esrarengiz ,kapatılmayan, yabanci reklamlari nasıl önleriz onun ilmini söylersen daha rahat izlenebilir.Reklam gozukmuyor atlama yapilmiyor..
3 yıl önce
10   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler