logo

Survivor 2021 22.Bölüm 7 Şubat izle

Özet: Survivor 2021 22.Bölüm izle 7 Şubat tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2021 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 07/02/2021
Sema demiş ki;
Ayse bu ne!!!!!! yaziklar olsun
3 yıl önce
9   11

RequemAngeL demiş ki;
4 Kişi var benden asla vazgçmiyor :D
3 yıl önce
4   2

@ADMIN demiş ki;
Lütfen tek parçayı kontrol ediniz. Survivor değilde kanal 7 den bir hınt dizisi açılıyor
3 yıl önce
1   0

Admin Notu: Düzeltildi

Eren demiş ki;
@ÖMER FARUK, Reşat şu anda psikolojik olarak zor durumda. Kendinizi onun yerine koyun. Adam adaya gelenden beri sakatlığı yüzünden 2-3 oyuna çıkabildi sadece, haliyle bu durum onu öfkelendiriyor. Çıktığı o 2-3 oyunda bile sergilediği performans çok iyiydi, bunu kendisi de biliyor ve takıma kaktı sağlayamadığı için sinirleniyor... Onun öfkesi takımına değil, zaten kendi de söylüyor. Reşat sakat olmasaydı şu an ünlüler bu kadar oyun kazanamazdı...
3 yıl önce
2   11

Gönüllü cocuk demiş ki;
ayşe ile aleyna çok fenalar ilerde başarılı olan ama kendine zıt düşen erkekleride böyle elerler bunlar.Yeni kızın aklını nasıl çeldiler hemen orada çağırıp çok fenalar çok karaktersiz kızlar şeytana pabucunu ters giydirirler.Gönüllüler takımı ünlülere göre aslında daha iyi ama samimiyetsiz ortamı bunlar yaşatıyor takımda arkadan işten çeviriyolar birşey söylediklerinde ben öyle demedim diyorlar felan.Baran aleyna ayşe kesinlikle yakışmıyor gönüllülere 2 yüzlüler eminim milletin uykusunu felan da kaçırıyorlardır o adada rahat ettirmiyordurlar milleti
3 yıl önce
25   16

f.ayşe demiş ki;
Reşat da kendin fasulye fibi nimetten sayıyor
3 yıl önce
26   4

isimsiz demiş ki;
aşağıda biri yazmış, aleyna ve ayşe iki yüzlülük yaptı hanzadeye canım cicim dediler şimdi ise kuyusunu kazdılar diye. bak güzel kardeşim bir iki yüzlü varsa o da hanzadedir. sancakayın kanatları altındayken ayşeyi dışlayan ve aleynanın kuyusunu kazan kendisidir. peşinden aleynayı göndermeye çalışıp sancakayın dolduruşu artı poyraz ve reşat ortak aklıyla hareket eden kendisidir. baktı olmuyor ve yalnız kaldı, aleynaya yanlayan kendisidir. duygu elenmeden evvel ne dedi? hanzade bana yanaşıp aleynayı kötüledi, aleynayı mutlaka yazmamamız gerektiğine dair beni doldurdu, herkesi ayarlayıp aleynayı yazdılar diye anlattı. bunları yapan hanzade, sonra aleynaya sokuluyor ve masum masum aleynaya diyor ki "başta aramız iyi değildi ama şimdi iyiyiz ve mutluyum". arkasından kuyu kazıp hakkında iftiralar atmayı "başlarda aramız iyi değildi" olarak lanse diyor masum kızcağız hanzadecik. neyse. bu olay duygu tarafından ortaya çıkarılınca, hanzade bunu duyuyor. ancak duyduğu anda herhangi bir şey diyemiyor. neden? çünkü söylenen her şey gerçek ve laf edecek kadar cesareti de yok. sabahı bekliyor. tam dokunulmazlık öncesi ortaya atıyor bu olayı ve reşatla poyrazı arkasına alarak duyguyla kendince yüzleşiyor. yüzleşmek böyle olmaz hanzadecik. son olarak bu kızın bu kadar durması hata. parkurda da yok hükmünde. dün balına melisi yendi onun dışında aldığı sayılar ilayda o da alabilirse. ilaydayı alıp performansım fena değil sanıyor. bu kız eskaza avantaja çıksa takım bitecek. neyse umarım gider. hem başarısız hem iki yüzlü.
3 yıl önce
41   7

gül demiş ki;
aslında tartışma yoktan yere büyümüş reşat sayesinde, fazlasıyla abartmış kendisi. ayşenin arkadaşlarıyla beraber bu konuyu tekrardan söylemesi ve arkalarından konuşması yanlış keza poyrazın sürekli reşatın yanında olup şakşakçılık yaparak dolduruşa gelmesi yanlış. ve son zamanlardaki hareketleri de fazla değişik yok kaşık meselesi yok o yok bu. 2.sancakay vakası resmen, acilen tek hareket etmeli. duygu elenmeden önce poyrazın beyni reşat demişti gayet haklıymıs. dok oyununda da ayşeyi dinleselerdi 5 sayı kaybetmeyeceklerdi ama kızı bir türlü konusturtmadılar yazık cidden sonlara dogru kızın lafına geldıler ama ıs ısten gecmisti.
3 yıl önce
29   4

ÖMER FARUK demiş ki;
Reşatı severdim ama bu kaba tavırları yüzünden nefret etmeye başladım . Neyin havası bu anlamadım .
3 yıl önce
41   2

zumie demiş ki;
Gönûllülerde Ayşe ve Aleyna diğer kızları gönderip kız sayısı az diye mecbur erkek aday cıkarmak zorunda kalalım öyle bir kac hafta kazanırız diye düşünüyorlar. Ayşe tam bir mikser :)
3 yıl önce
25   10

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler