logo

Survivor 2021 31.Bölüm 20 Şubat izle

Özet: Survivor 2021 31.Bölüm izle 20 Şubat tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2021 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 20/02/2021
STEVEN BABAAA demiş ki;
Olm Steven hak ediyordu dokunulmazlığı ve mükemmeldi. Adamsın Steve. İDOL ADAM İDOOOOL
1 yıl önce
2   1

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Tarik demiş ki;
Yarismalarda takim olarak unluleri tutuyorum ama Survivor i Yunus Emre nin kazanmasini istiyorum :) Bence cok duzgun ve icten, tam anadolu insani.
3 yıl önce
9   5

Ayşe E. K. demiş ki;
Ünlülerde gönüllülerde nerede olduklarını unutuyorlar galiba. Evet doğru yapmasalar iyi, şunu yaptık, şunu yedik vs. Ama Acun ve Murat sorunca ödül nasıldı diye, onlarda cevap veriyor. İletişimde ünlüler her sefer kazandığına rağmen, biz çok ihtiyacımız var, bizim ailemiz önemli, kıymetli vs. yorum yapıyor, bu da hiç hoş değil. Yani iki takımda istediğini söylüyor.
3 yıl önce
11   3

reşat bitmiştir demiş ki;
reşat tın bu hal ve hareketleri onu bitiriyor haberi yok. şampiyon olma ihtimali bitmiştir net
3 yıl önce
64   6

sinsihanzade demiş ki;
bir tek ben bakamiyorum hanzadeni gosterirken?)kizin resmen qicikligi sinsiliyi yuzune chikmish bu kadar itici birini hich gormedim
3 yıl önce
28   25

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Kardelen demiş ki;
Ayşe ile Aleyna aç insanların gözüne soka soka pişimiz var domates yanında güzel olucak yok nohut havuz aldık cok iyi ya.Müslüman insan böyle yapmaz harbiden açın gözüne soka soka böyle olmaz yazık bu kıza Ayşeye hiç sevmiyorum içi kötü bi kız inşallah kısa zamanda elenir oy felan atmaz kimse.Yeni bölümdede yine iş başındalar aleynayla belli zaten yeni bölüm özetinde ortalığı karıştırıyolar yine hehe
3 yıl önce
36   19

Kamanzser demiş ki;
Batuhan parkur performansını çok değil yarım tık yukarıya çekerse şampiyon olur. Nitekim takımı tarafından dışlanmaya başladı. Halk daima ezilenin yanındadır.
3 yıl önce
18   6

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Hanzade gitsin artık demiş ki;
Gerçekten komik şu hanzadeyi daha savunuyorsunuz ya pes yani bu yarışmanın en iki yüzlü en samimiyetsiz. Gelmiş poyrazlan ve reşatlan kanki oluyor ki kesin onlar yazmasın onu . Parkurda zaten sıfır yani İlayda gibi komik ve eğlenceli bir kız olsa anarım ama hiçbir şey yok onda, nasıl daha savunuyorsunuz onu anlamış değilim. Bir parantez haçacam, mutlaka Batuhan birinci olmasına hak ediyor, o ünlüler takımın en önemlisi Batuhandır ve bitmiştir ve şu Öykü Çelik gerçekten Çağrı yaptıkları hiç doğru bulmuyorum yani gerçekten onu seviyordum ama şu son zamanlarda çok itici olmaya başlıyor .
3 yıl önce
46   19

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Gencay Şahin demiş ki;
Yunus Emre neden yok hiç göremedim?
3 yıl önce
23   0

Nuray demiş ki;
Resatin ezikligini bir ben mi göruyom Adam moral bozmaya gelmis o adaya pesss yaaa
3 yıl önce
155   4

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler