logo

Survivor 2021 33.Bölüm 22 Şubat izle

Özet: Survivor 2021 33.Bölüm izle 22 Şubat tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2021 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 22/02/2021
İbrahim GÜNYEL demiş ki;
Çok ama çok tesekkur ederim. Sonunda buldum 500.000 kere dinlerim artık. Tekrar teşekkür ederim.
3 yıl önce
4   0

şarkı demiş ki;
2.26 da çalan şarkı Morcheeba ~ Otherwise
3 yıl önce
2   0

ayan demiş ki;
Inshallah gOncha gider
3 yıl önce
10   1

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


İbrahim GÜNYEL demiş ki;
2..26.00 da çalan yabancı şarkıyi bilen varsa cevap yazsın lutfen. Acayip hoşuma gitti ama bulamıyom.
3 yıl önce
1   0

isimsiz demiş ki;
öykünün batuyla ilgili söylediği her şeyin altına imzamı atarım. batu atık gerçekten baydı, hele sms birincisi çıktıktan sonra. gerçekten her hareketi düşünülmüş planlanmış. çalışıp gelmiş ve halka oynuyor. kendisi diyo zaten bilmem kaç bin yıldır izliyorum bilmem kaç aydır hazırlanıyorum diye. dolayısıyla yaptığı her şey stratejik. şuan bulunduğu konuma da kendi kendini getirdi. zaten en başından beri amacı buydu, kendini yalnız gibi göstermeye çalıştı durdu. birisi demiş öykülü sahneleri sarıyorum, valla ben de bugun ilk kez batuyu sardım o kadar sıktı ki. keşke çirkince bi çocuk olsaydı da smsi kuvvetli olmasaydı. sakın performans demeyin her performanslı olanın smsi yüksek olmuyor hepinizin çok iyi bildiği bir gerçek bu. yani batuda tip olmasa bu kadar oy alamazdı. ki bu kadar oy alacak tipi de var mı bilemiyorum ya aşırı koca kafalı bi çocuk yani allah yaratmış dalga geçmiyorum ama napıyım koca kafa
3 yıl önce
71   32

cano demiş ki;
Batuhan hep ben ben diyerek kendini bu hale getirdi iyi oldu umarim elenir. ama ondan once Gonca elenir cunku gercekten cok salak ve bos paranoyak triplerde, normal ortamda cekilmez hele adada hic cekilmez.
3 yıl önce
51   19

Ergen Batuhan demiş ki;
Ergen Batuhan’a konseyde ve ada da cekilen ayardan sonra cenesini yarismalarda kapamasi takima yaradi. Yarismalari 500 defa seyretmek insana yarismanin mantigini ogretir. Yarisma takim olarak kazanilir hem fiziksel hem de mental mucadele ile. Mental mucadeleyi takim arkadaslarinla degil, rakip takimla yapacaksin ergenim.
3 yıl önce
49   16

mursel demiş ki;
acun: yarismadir, rekabettir deyip izliyoruz ama basketbol oyununun tum seyrini sike yapan acun belirledi. once fark kapanmayacak sekilde unluler lehine yanladi. sonra da hem oyun uzasin hem de goz boyamak icin gonullulere yanladi. her ortamda samimiyet diyen acun yaptigin terbiyesizlik!
3 yıl önce
53   8

Bekir demiş ki;
BATUHAN performans oyununa ciktinğda yine batuhani tum takım dişliyo yaptıkları çok ayip
3 yıl önce
90   20

ömer demiş ki;
Yiğit kadar yeteneksiz erkek yarışmacı görmedim.
3 yıl önce
80   2

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler