logo

Survivor 2021 44.Bölüm 9 Mart izle

Özet: Survivor 2021 44.Bölüm izle 9 Mart tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2021 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 09/03/2021
puppetmaster demiş ki;
Yatıp kalkıp dua etsinler ki Meryem Kasap yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı yoksa ne Ayşe Küçül ne Aleyna Halaycıoğlu ne de Aleyna Tembel sahne alabilirlerdi bu sene ;) Not: Bu son kavgaya sebep olanlar tamamen bu dörtlü ittifaktan ibarettir,Steven beyi dahil edelim.
3 yıl önce
14   29

benkısacaSS demiş ki;
O değilde Dora gerçekten dürüst adam. Steve rengin benzin atıyor yaptıklarınla yüzleşmen gerekince, dostum sözlerinin arkasında kalamayacaksan her taşın altından da sen çıkmayacaksın. Bırak ya kim o, bize konuşmayın diyor bu adamdan özür dilenmez tarzı doranın meselesine salça oluyorsun ve şahsı kastederek özür dilenmez sözünü kullanıyorsun ama konseyde acun sorunca yok ben özür dilenecek birşey yok diye kastetmiştim, yok onlar takımca yalnız kalmak istiyorlar saygı duyalım diye kastetmiştim vsr vsr kıvırıyorsun.. Yav bi git.
3 yıl önce
11   10

Mucahit demiş ki;
Bu sene sampion Isamil Abi
3 yıl önce
6   8

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


serap demiş ki;
allah aşkına bu ayşeye kim oy veriyor ne adaletsizlik ya aleynaya bile yenilen birine işine gelince güzel oynayıp işine gelince oynamayan birine kim oy verir aklım almıyor orda poyraz stivın berkay varken
3 yıl önce
25   41

mmah demiş ki;
Gonulluler degil de manipulatorler takimi, hatirliyorumda unluler 4kere ustu uste iletisimi kazandiklarinda hic sevinmediler biler bunlar resmen piskin Ismayil hakli gercekten piskinler ve nefret ettiriyorlar kendilerinden. Adam sinir krizi geciyor Steve hala orda siritiyor. yalvariyorum ya yalvariyorum uyarin hic izlenilmiyor!!!
3 yıl önce
16   14

Murat demiş ki;
Sinirlerini kontrol edebilsen iyi bir insansin aslında çağrı . Sinirliyken kendine hakim olamıyorsun ..
3 yıl önce
26   4

Survivorfan demiş ki;
Baris neden uyari almadi?
3 yıl önce
35   6

Hassev demiş ki;
Ayse hakli birinciligin helal olsun. Hatasiz degilsin evet ama dik durusunla kimseye eyvallahin olmamasiyla, ne olursa olsun takimi dusunmenle cok hakediyosun. Ismail aglama, 9 krre piskin demeyle Ayse piskin olmuyo ama sen terbiyesiz,hazimsiz oluyosun. Kazan kardesim,kazanan sevinir. Erzagimiz yok patates dediler domates dediler uhhuuhu, iletisim kazandilar sarki soyluyor bøhuhuhu bu ne lan.. Dayanamiyosan gelme
3 yıl önce
39   28

Tini demiş ki;
Acun bey, Acun bey, Baris küfür ediyor Barisa tek bir kelime yok?! Nasil oluyor? Adama göre muamele bu olsa gerek.
3 yıl önce
30   5

Melek demiş ki;
Berkay giderse cok yazik okur oylarida bayaga kotu yukseltmek istiyorsa acilen resatlari birakmasi lazim yoksa onun icin cok kotu olur farkinda degil.
3 yıl önce
32   7

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler