logo

Survivor 2021 46.Bölüm 13 Mart izle

Özet: Survivor 2021 46.Bölüm izle 13 Mart tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2021 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 13/03/2021
Ofy demiş ki;
Bu ilaydaya noldu böyle her yere mutluluk saçıyordu iyilik perisiydi şimdi herkese bir şeyler sallıyor.
3 yıl önce
17   3

ilk demiş ki;
Hanzedeyi kıskanmaktan ölcekler hahahahahah
3 yıl önce
12   32

Pamuk demiş ki;
Survıvor Kolik: aradığım yorum! Hele şükür biri dile getirmiş bu olanları. Bunu nasıl halk göremiyor anlamıyorum. Ayşe Aleyna resmen kızları kullanıyorlar. Herşeyleri sahte, arkadaşlıkmış yok samimiyetlikmiş hepsi sahte. İyi bir insan gözlemcisi olan kişiler bunları açıklıkla görürler. Yok çok düşünmüşlermişmişde kimin ismini yazacaklarını , yok zor karar vermişmişlerde isim hakkında (geçen konseyler hakkında yazıyorum) zaten amaçları Hanzadeyi yazmak idi.. milleti de kendi saçmalıklarına ve sahtekarlıklarına alet etmeye çalışıyorlar. O kadar oyuncularki, bunları millet nasıl göremiyor anlayamıyorum. Her hareketleri yaşan. Terbiyesizce milleti kullanmak. Kendi tarafımıza çekelimde Hanzadeyi eleyelim diye bakıyorlar. Hanzade elensin gör bak herkezi kendi çıkarları için harcıyacaklardır. Gönüllü leri tutmuyorum ama gören göz kılavuz istemez. Hanzade hakkında yok “şimdi konseyde sözlerini değiştirdi diyorlar. Peki Stevie ın ne yapmıştı ???? Lolll ... oda değiştirdi cümlelerini .. eeee ????
3 yıl önce
14   17

sarcasmqueen demiş ki;
hanzade: yalaka, yüzsüz, yalancı bu kadar doğru bi tanımlama daha yapılamazdı aleyna ç. gerçekten hanzadeyi görmeye tahammül edemiyorum artık. performansa göre yazıyoruz diyip aleyna ç’yi yazıyosunuz ya sizin kafanız mı iyi ? olaylara tek doğru bakan steven kim haklıysa onun yanında. umarım stevenı harcamazlar.
3 yıl önce
53   7

Can demiş ki;
Ya kitten artik biktik kimse Hanzadeye oy atmasin soz veriyorum seyir zevki 5 kat articak Hanzade gider gitmez
3 yıl önce
30   6

iyrenchanzade demiş ki;
yuzsuzyalakayilan dogru koymush kiz ismini sana chok isim koymak olar chirkinsinsi kotuluyun yuzune hemde sesineee yansimiw InshAllah bu hafta sen elenirsin.
3 yıl önce
14   4

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Zumie demiş ki;
Ben bu akşam izlediğim konseyde tam oylama esnasında adada yapılan bir konuşmanın konseyde sorulmasını tamamen Acun Beyin Hanzadeyi masum gösterip fazla oy alması Aleyna Çalışkanın ise oy kaybetmesi amaçlı yapılmış olarak hissettim. Umarım işe yaramaz ve Hanzade elenir.
3 yıl önce
27   6

Bordo Bereli demiş ki;
Allah aşkına 5 dk hanzadenin ağlamasını sabrederek nası dinledim izledim.Hayatımdan o 5 dakikayı nasıl sileceğim harbi bordo bereli olmak lazım Hanzadeyi izlemek için :D
3 yıl önce
25   3

Rako demiş ki;
Acun yine gönüllüleri karıştırdı reyting için. Hanzade kadar sevimsiz biri olamaz. Evlat olsa sevilmez. Yarın oyun kaybederler se kimi yazacaklar acaba....?
3 yıl önce
57   7

Selin demiş ki;
Hanzadeyi yollayin artik oy atmayin su kiza ya baskalarinin haki yeniliyor. performantsi cook kotu. Baya haksizlik oluyor. HANNZADE COOK ITICISIN GIT ARTIK.
3 yıl önce
49   6

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler