logo

Survivor 2021 61.Bölüm 3 Nisan izle

Özet: Survivor 2021 61.Bölüm izle 3 Nisan tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2021 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 03/04/2021
tursuhan demiş ki;
pamuk once herkes yazmasını ogren sonra konus
2 ay önce
1   1

Pamuk demiş ki;
Poyraz bile artık suyunu çıkardı Karekterinin! Çok iticisin. Uyuz oluyorum öyle yüksekten herkeze konuşmana. Sen kimsin be ?!
3 yıl önce
22   12

Fatma demiş ki;
Videolarda yine sıkıntı var... bir türlü bakamadım, durmadan donuyor ve yükleme yapıyor. Sıkıntı sadece bende mi var arkadaşlar?
3 yıl önce
17   6

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Leonardo demiş ki;
Fazla hindistan cevizi karaktersizlik yapıyor sanırım, bu kadar seçilmişleri nasıl biraraya gelmiş, düzgün insan bulamıyoruz.
3 yıl önce
36   4

meftun demiş ki;
ALEYNA ÇOK SİNSİ HER ŞEYİ ALTTAN ALTTAN YAPIYOR
3 yıl önce
71   57

KMT AHAHA demiş ki;
Ben artik sok. Ismail iyi dedi bu TAKIMLARDAN ikisinden bir cacik olmaz. Su poyrazin dususunu hayretle izliyecem. Oyku gitti gideli yer sallandi, onun yerine 3y pisligi gitse cok mutlu olcaklardi. Boyle bir survivor gormedim bu kadar sacma insanlar gormedim. Poyrazin “takimima” demesi ahahahahaha sen takim nedir bilmiyorsun dunku yilan cocuk yerine otur sus artik. Dengesiz aleynaya o takima gec bide diyor sanki kendi HIC o takimdakilerle boyle seyleri konusmadi. Ya ne pis yilan bi insansin basindan beri dedim bunu ben zaten sevmiyordum hakli ciktim, ve simdi goruyorumki onu destekliyenler bile onu yanlis buliyor suan. Cok kotu biri sinsi yilan ve kendini cok yukseklerde goren pof poflanan kucuk bi bebe aslinda. Sirf batuhani kiskaniyor diye bu davranislar soylim size. Hadi byeeeg yeter bugunluk
3 yıl önce
44   18

survivorcu demiş ki;
Aleyna batuya bizim takımın tek derdi sensin hep seni konuşuyorlar dedi arkadaşlar bu kayıtlarda var... neden demedim bişey diyor ki. gerçekten bazı şeyleri saklıyor. batuhan zaten herkese fiskos yapıyor ama olayların acığa cıkmasını istemiyor. batuhan - aleyna fiskostur. poyraz oyunu kurnaz oynuyor akıllı cocuk.
3 yıl önce
76   42

EgoistPoyraz demiş ki;
İnsanlara bu kadar yukarıdan bakan , her şeyi patavatsızca söylemeyi kalp kırmayı bu kadar rahat yapabilen bi insanı nasıl olurda bu kadar insan destekler . Aldığı smsler gün geçtikçe daha çirkin hale getiriyor survivor tarihinin en egoist adamına atılan bu sms lere çok yazık .
3 yıl önce
72   37

isimsiz demiş ki;
çağrı çok tehlikeli. dikkat edin sürekli insanlarla olan özel konuşmaları ortaya dökerek insanları patlatıyor. gerçekten neredeyse her potada birinin özelini ortaya dökerek kötü konuma düşüyor. bu adama gerçekten güven olmaz. çok çok tehlikeli.
3 yıl önce
72   6

mursel demiş ki;
AYSE; kendini bitirdi. /MERVE; cok antipatik. /BATUHAN; istedigi sularda yuzuyor./ ISMAIL; moron, insan biraz da beynini gelistirmez mi? / BERKAY; parkurun tozunu atiyor, ama poyraz in stepnesi. / POYRAZ;herkes ile oynuyor. /ALEYNA; dik durursa yurur./SIKECI ACUN;kartlari yeniden dagitir, STEVEN, BERKAY, BATUHAN, MELIS, ALEYNA lar, DORA, SERGEN ayni takimda olur.
3 yıl önce
51   24

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler