logo

Survivor 2021 74.Bölüm 20 Nisan izle

Özet: Survivor 2021 74.Bölüm izle 20 Nisan tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2021 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 20/04/2021
Eliz demiş ki;
Arkadaslar Steven dogru karar verdi. O Grubun tek tek dağılması gerek. Onları azaltmazsa onlar daha çok kişi olduğundan ilerde Steveni potaya sokarlardı. Ayşe yede lütfen dikkat edin çok sinsi bir insan, birinciler eski grubundan çıkınca nasıl yine onlarla takılmaya başladı!Bu hafta Aleyna Kalaycıoğluna atın Oyunuzu, ben Poyrazı söyleyecektim dedi!
3 yıl önce
21   12

Behice demiş ki;
Dora dedi ya ben hazırdım gitmeye, sorun yok kanka birdahakine seni göndeririz;)
3 yıl önce
22   2

Pamuk demiş ki;
Lmao a ve Barışa: haha teşekkürler arkadaşlar. Fakat inanın Bİ Lİ YOR DUM!!! İçime doğdu hatta Steven ı da yazacaktım birinci o çıkacak diye ama fazla olur diye yazmadım. İnanın koltuktan nasıl atladığımı bilemezsiniz!!! Sinir oldum fakat haklı çıktım- KURGU VE BİLİNÇLİ - yapılıyor. İnanın artık :) Hatta ve hatta Dorayı bilinçli bıraktılar Raiting ler yüzünden millet daha çok krize girip SMS dağıtsınlar diye !! Sinir oldum şu itici Dorayı bile bile bıraktıkar. Altıncı hissim çok kuvvetlidir, artık diyet oylamalarda da yazarım aklımdan geçenleri:)))
3 yıl önce
13   5

Daisy demiş ki;
Resat üzdü......
3 yıl önce
8   5

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Bilir kişi demiş ki;
Bu stewin kadar mantıksız bı karar veren görmedim insan hicmi düşünmez hiç mi strateji yapmaz Reşat hizliyidi ve yeri geldiğinde sayıları alıyordu gitmesi gereken Dora ydi ve stewin in poyrazi söylemesi gerekirdi
3 yıl önce
24   7

isimsiz demiş ki;
önce hanzade, sonra reşat. bundan sonra poyrazın tavırlarının iyiden iyiye değişeceğini düşünüyorum. daha ılımlı ve yansız davranabilecek bence artık. çünkü bu iki isimden çok etkileniyordu. reşata gelirsek aslında üzülmedim sadece kendisi çok üzüldüğü için onu öyle görmek üzdü biraz. genele baktığımızda bence karadeniz insanını hiç de güzel temsil etmedi. her yanlış hareketinde, her gereksiz öfkesinde her hatasında karadenizliliğe sığındı. son haftalarda sessizleştiği için o eski itici ve öfkeli halini biraz unutturmuştu hepsi bu. performansı da kötüydü o yüzden gitmesi çok da sürpriz olmadı. yine de dora dururken reşatın gitmesini istemezdim. bu hafta doranın gideceğine çok inanmıştım o yüzden bu bölümdeki itici tavırlarını, yalanlarını, iftiralarını, konuşmalarını, oyuncluğunu, saçmalamalarını çok da önemsemedim nasılsa gider diye ama maalesef kaldı. inşallah en kısa zamanda hak etiiğini bulur ve elenir.
3 yıl önce
25   3

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


HAKEDIYORSUNUZ demiş ki;
Sergen ve Steven SONUNA KADAR HAKEDIYORSUNUZ!!! sizi cok seviyorum.
3 yıl önce
22   13

mursel demiş ki;
STEVEN: gec te olsa hak ettigi yerde ancak kizlarin sevenlerinin destegi ile. RESAT: birak karadeniz i insanligi iyi temsil edemedi. basindan beri tutarsizligi haysiyet problemi oldugunun isaretiydi. POYRAZ; akbaba gibi cokmus suyun basina onunden gecen cesetleri izliyor. DORA; buyuk firildak, oylama oncesi yaptigi show omrunu 1 hafta uzatti.. BERKAY; renksiz, kokusuz, bos beles bu yasa nasil gelmis? bin yil yasasa bir karis yol alir mi?
3 yıl önce
17   6

KARACAKAYA demiş ki;
Artık Batuhan’ı hep birinci yapmamız gerekiyor, çemberler daraldı yani burda 6 kişi var, her an gidebilir buna engel olmamız lazım ve hep destekleyelim. O gidirse yıkılırım, hadi neyse İsmo ile hep böyle birinciyi kapışıyorlardı ama Sergen nerden çıktı Allah aşkına ? Onu belki 10 bölümde 2 kere falan konuştuğunu görmüştürüm. Stevenn gerçekten Hak etti ona ayrı tebrikler sadece Poyrazı demesi belki Dorayı elenebilirdi ama inşAllah gelecek hafta Dorayı yolcu ederiz
3 yıl önce
16   20

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


baskentli demiş ki;
ikinci hanzade vakası ismide dora bu adam dururken reşat elendi harbiden şaka gibi steven çok üzüldü bee :( ismail balaban tavrınada şaştım kaldım kamera çektiği halde ben bunu yerim demek direk esasen diskalifiye lik konu bence gönüllülerden birisinin gideceği net belli idi zaten hayırlı olsun merve yok ismail 3 oyun cezalı artık gönüllüler asılmalı iyice
3 yıl önce
3   5

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler