logo

Survivor 2021 82.Bölüm 2 Mayıs izle

Özet: Survivor 2021 82.Bölüm izle 2 Mayıs tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2021 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 02/05/2021
enes demiş ki;
yarışmadaki 2 tane en düzgün insan potada. hep iyiler yanıyor zaten şu dünyada
3 yıl önce
7   10

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


cemre demiş ki;
aleyna ve poyraz mükemmelsiniz!
3 yıl önce
25   43

Tarik demiş ki;
Yazik ya... Batuhan aslinda iyi ve basarili bir cocuk ama belli ki etrafindan o kadar pof poflanmaya alismis ki, en ufak bir elestiriye dahi gelemiyor. Ustune insanlar hakkinda kotu dusunecek diye karsisindakini de konusturmuyor. Sonuc, Poyraz in yaptigi bebek sallama hareketinin ne kadar dogru oldugu.
3 yıl önce
36   8

berk demiş ki;
Batuhaı bu bölüm tokatke manyağı yapmak istedim ya
3 yıl önce
14   13

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


İsim-soyisim demiş ki;
Merve kafasında bir strateji planlamış, kendisinin yazılmasını istemiş, amaç mağdura yatmak halkın gözünde,bunu şu sözü destekliyor "bu benim için dönüm noktası olacak " baktı diğerleri yazmayacak çünkü sakat yarışmacı diye yazmadığı için digerleri yükselecek,bunu istemiyor,bir nevi kumar oynamak istedi, elenirsem elenir giderim yok elenmezsem takımım tarafından itilip kakılan sakatken potalara giren mağdur ama gururlu kadın imajım olucak kafasında, en komigide planı istediği gibi gitmeyince saldırıya geçmesi, boylu poslu basketçi hükümet gibi kadın diyordum ta ki yerden bitme öykü nün yönetimine girene kadar,demek yönetmek değil yönetilmeyi tercih ediyor,batuhanda uzatıyor, merve desen içi boş ama uzun konuşuyor, bunun yanına birde sergen eklendi,alt tarafı ikisinede hak veriyorum diyecek lafı aldı döndürdü döndürdü uzattı başım ağrıdıha, gönüllülerde poyrazın yaveri berkay diyorlar, ünlülerde öykünün yaveride merve, adı yazılınca ağlamaya başladı, sonunda başardım mağdur olmayı dedi sanırım
3 yıl önce
22   11

Derya demiş ki;
Ya batuhanı baştan bende yanlış anladım, merve gibi onu korkak falan zanettim. Sonradan stratejinin ne kadar mantıklı olduğunu ve MERVEYI korumak için yaptığını anladım. Biliyorum biraz dinlerkene zorlaniyo çocuk ama acun ve merve onun çok fazla üstüne gittiler. Sadece takımı düsündüğü için, o kadar emek verdiği icin bu duruma düstü. Melisi yazmak daha adaletli olurdu fakat merve bu konseyde kendi bacağına sıktığını düsünüyorum, acun beyde hiç öyle şaşkın bakmasın. (Bu arada: ben batuhanın fanı falan değilim, kendisinde heralde narcisstic disorder gibi bişey var, ergenlik sorunu yaşiyor, fakat bu konuda haklı buluyorum.)
3 yıl önce
33   12

Sercan demiş ki;
HADBİLDİREN STEVEN !!!
3 yıl önce
16   53

Daisy demiş ki;
Ismail konusurken skip button agliyorkeee
3 yıl önce
31   62

Alpcan demiş ki;
Batuhan cok simarik bi cocuksun, Acun bile bikti sana sikayet ettigin herseyi kendin yapiyosun, Merve o adadako tum erkeklerin toplamindan daha delikanli kiz
3 yıl önce
78   34

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


adam demiş ki;
merve kiz potası olmasın diyip, melisi yazması komik
3 yıl önce
84   11

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler