logo

Survivor 2021 86.Bölüm 6 Mayıs izle

Özet: Survivor 2021 86.Bölüm izle 6 Mayıs tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2021 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 06/05/2021
isimsiz a.k.a. demiş ki;
nickime "isimsiz a.k.a. ayşe yükselin avukatının dava açacaklarının avukatı" yazmıştım ama çıkmamış :DD
3 yıl önce
3   2

mesut demiş ki;
yaşasin mavi takim.yaşasin poyraz
3 yıl önce
7   14

LMAOOOOOO HAAHAHAHA demiş ki;
AHAHAHAHA COK KORKTUKKKKK. Dengesize bak sen LMAOOOOOO. Asil senin yazdiklarin beni cok korkuttu bende ss aldim seni avukatima sikayet edecem!!!!!! Loooooooool akilsiz. Defol senle mi ugrasacam cocuk. Bize boyle bir yorumla gelmemeyi asil ben sana ogretecem canim benim dikkat et kendine ;) senin o atigin oylarin naaq kurtarir kezban ayseyi. Bu arada isimiz aka- korudunmu lafmi soktun anlamadim lmaoooooo??????
3 yıl önce
0   4

ÇokKorktuk demiş ki;
Ahhahsjjajaj çok korktuk avukat bozuntusuna yazan 20 yaşında bi ergen değilse bi şey bilmiyorum :))
3 yıl önce
1   3

İsimsiz a.k.a demiş ki;
Birini sevmemek ve sevmedigini belirtmek hakaret kapsamina girmez. Halka mal olmus kisiler normal kisilerden daha fazla elestiriye aciktir ve daha agir elestirilebilir. Hadi bye
3 yıl önce
2   1

Ayşe Yükselin Avukatı demiş ki;
@lmao @pamuk @tosbik ve diğer hakaret edenler. Uzun bir süredir ettiğiniz hakaretler ss alınıyor. Gerekli dijital dosyalama yapılıyor. Ayşe Yüksele ettiğiniz hakaretler ona sms parası olarak dönecek. Burada kimseye hakaret etme hakkınız olmadığını öğreneceksiniz.
3 yıl önce
14   19

adam demiş ki;
Batu iso çok tatlı yavvv
3 yıl önce
19   7

izlemeyen yorum yapmasa keşke demiş ki;
Aleyna k. Survivorın başından beri 1 kere bile Ayşeyi savunmadı. Gözünüzün içine baka bala YALAN söylüyor. Onu parlatmaya çalışanlar yüzünden de inanıyorsunuz. Ayşe ise Aleyna k. potaya yazıldığı zaman herkesle kavga etmek pahasına onu savundu. İnanmıyorsanız açın izleyin kardeşim, Ddizi ne güzel arşiv yapmış sağolsun :) Ayrıca sağ elin yaptığını sol el bilmemeli demişler onu da duymamış galiba Aleyna K. Gerçi yapmadığı için bahsedebilir sürekli...
3 yıl önce
47   39

Sampiyn Aleyna k. demiş ki;
Bence Aysee hicc final koltugunu hak etmiyobugune kadar az buz oyun aldi diye finalemi kalıcak dedikoducu olan kendisi hemen merveye yanaştı dışlanan gıcıgın tekiydi aleyna sayesinde aldılar aralarına. Aleyna k. gercekten hak ediyor final koltugunu survivora geldiginden berii cok nadirdir sıfırları eger ayşe kalırsa çok büyükk bir haksızlık olucak bugün Aleyna ç bile sayı verdi otur 0.
3 yıl önce
38   57

RequiemAngeL demiş ki;
25. Bölümden sonra Finallerım sayesınde kurtuldum bu ılletten. Umarım siz de kurtulursunuz her şey senaryo herşey kurgu ılk defa geçen sene ızledım bu diziyi. Zaten yarışmacı seçımlerınden -2 puanla başlamıştım bu sene tamamen çöptü bıraktığım için gram üzülmedim siz de kendınızı kurtarın derım. Zararın neresınden donersenız kardır.
3 yıl önce
121   102

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler