logo

Survivor 2021 97.Bölüm 19 Mayıs izle

Özet: Survivor 2021 97.Bölüm izle 19 Mayıs tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2021 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 19/05/2021
pimpaluk@ demiş ki;
buradan izlemenin en iyi yani ayse ile merve konusunca ileri sardirabilmek , acayip giciklar seslerine bile katlanamiyorum.
3 yıl önce
44   27

Maviler demiş ki;
Batuboy, Ayshe, Poyris ve Ismail ayni takimda olsalar cok iyi anlasilar varyaa. Umarim son 4 böyle olur en cok hakk eden bence onlar.
3 yıl önce
26   35

ceceudik demiş ki;
Ayşe’yi çok beğeniyorum özü sözü bir, cıvıl cıvıl, rengarenk, çalışkan ve aslında çok zeki biri.Ayşe’nin sosyal statüsünden dolayı eksik kaldığı genel kültür ve bazı yerlerde doğal olduğu için verdiği yanlış tepkiler olabilir.Öyle konuştuğunda çok üzülüyorum çünkü genel Ayşe profili o değil ama bazen çenesini tutamıyor.Buna rağmen insanların ona kinle yaklaşması beni çok rahatsız ediyor.Umarım Ayşe eğitim hayatını devam ettirir ve eksikliklerini kapatır.Çünkü bana göre o yarışmada ışığı, yaşam enerjisi en yüksek yarışmacı o.Poyrazsa bana göre çizgisini en az bozan insanlardan.Bazen ona da verdiği tepkilerinden dolayı kızıyorum.Poyrazın zekasıyla, görgüsüyle, samimiyeti ve tevazusuyla Survivorın kalitesini çok yükselttiğini düşünüyorum.Hatta Poyrazın survivor yarışmasından birkaç gömlek üstün olduğunu düşünüyorum.O yarışmada hayran kaldığım bir diğer karakterse Sergen.Gerçekten de empati düzeyi, felsefi yaklaşımları, zeki çözümlemeleri ve olgun tavırları beni kendine hayran bıraktı.Olumsuz düşündüğüm yarışmacılar hakkında burda hakaret etmeyeceğim tabiki.Herkes tepkileriyle hayata bakış açısını yansıtır.
3 yıl önce
42   50

Sercan demiş ki;
Keyifli Poyraz > Hepsi
3 yıl önce
37   65

Maviler demiş ki;
Merve Poyrazdan hoslandigini bu kadar da belli etme ya. Poyrazin dibinden ayrilmiyosun. Mavi takimi severim de Merve baya bos konusuyo ve sacma sapan harektleri var. Ve Batuboy Ayshe‘ye baya küsmüs hahahaha. Aslinda iyi anlasirlardi hep takimlarin doldurusuna geliyolar. Haftalik takimlarda bence Batu kesin Ayshe‘yi secer onun taktiklerine baya güveniyo. Bide artik bitti bu isler dediginde aklima Poyrazin Ayshe hakkindaki ayni yorumu geldi o da zamaninda artin bitti bu isler demisti simdi dipdibeler. Hahahah bakalim neler olcak.
3 yıl önce
65   21

Bobby demiş ki;
Bu ismail ne güzel kiviriyo bağirma şeklini nasil yumuşatarak anlatti merveden gicik kapiyorum de dürüst ol doranin meşhur lafi aslinda oturmuş,
3 yıl önce
37   56

Sena demiş ki;
Bu yazık adlı arkadaş cidden yazık bir durumda sanırım.bir arkadaş yukarıda çok güzel söylemişti yorumunda diyor ki bunlar hakaret değil kişiye özgü karakterleri ve bizde her hareketlerini gördüğümüz için yorum yapıyoruz ha katılır katılmazsın orası ayrı mevzu. Poyraz gibi paralarla o üniversiteye gitmedim bileğimin hakkıyla zor şartlarda türk-Alman üniversitesine 2 bin ile hukuğa giriş yaptım bir paragraflık beyninle komik şeyler yazmıssın üzgünüm otur aşağı sıfır. Güzellik görecelidir arkadaş güzel veya cirkin önemli değil önemli olan kalp güzelliği karşındakine iyi davranman iyiliğini düşünmen. Yoksa güzellik evcil maymunumdada var :) tv ye çıktığını biliyorsun madem pis bir karakterin var bari ekran başındakilere yansıtıp milleti irite etme dimi konu bu Eminim sende rüyanda bile benim üniversitemin kapısından geçemezsin geçememişsindir :)
3 yıl önce
9   19

Ayşe demiş ki;
Ayşe lütfen git biraz kitap oku konuşmayı öğren , olgunlaş öyle gel anlamsız cümlelerinden yorulduk.
3 yıl önce
72   42

LmaoO demiş ki;
@sena @baskentli @rabiya @ali @arif @isimsiz @merve? - hepinize katiliyorum! O bi kac seviyesiz insanlar ve yorumlari ahahaha lafin yok degmezsiniz. Agir elestirileri kaldiramiyorsaniz defolun burdan, burasi size gore degil canlarim. Akillara gel lmao ergen kitle diyor asil sana yazik halkin coguna ergen kitle diyor ahahahhaah farkindamisin herkes maviden tiksiniyor? Gerikafali. Utanmaz insan. Cok yorum gordum ama birinin gorunusune laf atani gormedim. Utanmaz cirkef asil zeka sende sidir. Uzuliyorum senin gibilerine :( kisi kendinden bilir aynen oyle superaysecim!!!! Cirkef kezban yaratigi savuniyorsun ya o igrenc laflarindan sonra, seninde nasil bir insan oldugunu tahmin edebiliyoruz. Kezban ve superkezban kezban fanlari kskksskskssks hadi byeg. Seviyorum sizi kirmiziiiii
3 yıl önce
20   20

uchiha demiş ki;
ya bu sene cok kötü gercekten. bir tek Ayraz icin izliyorum. ödüller hic güzel degil gecen seneki ödüllerin yanindan bile gecemez. bayram eglenceside olmadi. acaba reyting bu sene gecen seneye nazaran daha düsük oldugu icin mi ki. hic sarmiyo. :(
3 yıl önce
31   50

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler