logo

Survivor 2021 103.Bölüm 26 Mayıs izle

Özet: Survivor 2021 103.Bölüm izle 26 Mayıs tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2021 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 26/05/2021
kedix demiş ki;
ayseye bak kız namıma bi tip yok rambo
3 yıl önce
6   39

Merve Aydin elendi OLEY OLEY OLEYY demiş ki;
MERVE AYDIN elendi OLEY OLEY OLEYYY
3 yıl önce
15   9

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Sakizz demiş ki;
Güle oynaya gönderdiniz merve yi şimdi üzgün ayaklarına yatmayın zaten amacınız oydu.neymis merve demişmiş iyi niyetli olsaydınız seni riske atmayalım merve derdiniz ama aysenin işine geldi tabi..ha nerve ye de gram üzülmedim haketti.
3 yıl önce
37   24

Bilal demiş ki;
Ayşe sevmiyenler burdamı? :D
3 yıl önce
88   83

Pamuk demiş ki;
Hahaha koptummmm - ne demiştim dünki Yorumumdaaaa?! “Bu paspas Dora Yunanlılardan AU AU AU yu öğrendi, bidahakine yapar yazmıştım ve yine haklı çıktım. Demekki çirkef karekterleri o kadar öğrenebilmişiz. Neyse ben bakmaya devam onun iğrenç kopya havlamasına bir yorum yazayım dedim hahaha
3 yıl önce
26   15

Uchiha demiş ki;
Ismail ama Ayshenin garanti sayisi HAHAHAHHAHA
3 yıl önce
62   54

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


musti3870 demiş ki;
Biri kaç yaşında olduğumu ve kafamda beyin olup olmadını merak etmiş. Yaşım nick de beli 1970 51 yaşındayım beyin meselesine gelirsek çok iyi kullanıyorum seyretmekte oldum bir Realite show programı oldu ve bazı şeyler izlenmesi için kurgu olduğu gibi boş yere sinirlenmem gerekmedini ve hata insanlara isimleri ile hakaret ederek haklarını üzerime aldımı beynimle düşünerek kimseye hakaret etmeyip çok iyi kulanıyorum emin ol.
3 yıl önce
17   3

baskentli demiş ki;
YARABBİ yarattın takip et bu dora neymiş arkadaş ya :) lan aslanım senin işin gücün yokmu ya ismaile bulaşamıyon uyarı yedin diye belkide adanın en sakin insanınamı sardın şimdi kırmızı takım azda seyirciyi düşünüyorsanız ALLAH aşkına iki dokunulmazlğı da alın ve bizi bu mıy mıy herifen kurtarın anam bitmiyo bu sene bunlar ya hanzadesi mervesi gerisini siz sayın :)
3 yıl önce
33   18

Hakan demiş ki;
Ayse çok tatlı ya!
3 yıl önce
83   81

Buse demiş ki;
Aleyna Ç. artık gitme vaktin geldi artık bu kadarda olmaz yani sıfır performans her alanda
3 yıl önce
75   13

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler