logo

Survivor 2021 107.Bölüm 31 Mayıs izle

Özet: Survivor 2021 107.Bölüm izle 31 Mayıs tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2021 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 31/05/2021
irem demiş ki;
ayşe her yenildiğinde benchin arkasına geçip ağlıyor sshshjajaw
3 yıl önce
45   60

fatih demiş ki;
Mavi takım Dora, Poyraz, Ayşe gibi egoist, bencil, kibirli, bize yabancı Stieve de sevdirdiler ya. Aferin size
3 yıl önce
26   68

mustafakemal demiş ki;
Batuhan ve İsmail Ayşenin performans üstünlüğünü dile getirip duruyor.Karşı takımın bile dilinden düşmeyen kız Ayşe.Çok güçlü ve başarılı.Bu sene Survivorda o olmasa iki gram enerji kalır mıydı acaba?Yarışmacıların çoğu ruhsuz.Ayşe aşırı doğal olduğu için linçleniyor.Keşke biraz dersine çalışıp rol yapıp mağduriyet kassaydı.Halk kadını güçlü değil mağdur görmeyi seviyor çünkü.Mağara adamı zihniyeti işte :)
3 yıl önce
129   80

Bobby demiş ki;
Ilk oyunda batuhan kazacaği yere üflese toplar gôzükecekti, stevenin toplarini 1 metre gömdünüz yine saçma bir oyun
3 yıl önce
58   42

Pamuk demiş ki;
@Başkentli: delirdim vallahi yaaaa inanamıyorum. Neden bunlar hep amaaaa heppp son sayılarda 8e 9a gelince PANİK ATAK yaşıyorlar???? Anlayamıyorum. Bunu batuda ve İsmailde çok fark ettimmmm. Çıldırdım resmen yaaa... hep aynı hataaları yapıyorlar. Karşı takımda bunu bildikleri için normal atıyorlar işte!!! Ama ilaahi adaalet hahahaha Paraşüte bi ne meeee dilerrrrrr :) lmaooooo.... Ayşenin sesini duyamıyorum şu sinir bozucu ses tonu o YEEEEEEESSSS diye bağrması kulaklarımı kanser ediyor. Bide o komik şu Balaban hareketi yokmuuuu ayyyyyyy ne iğreeeenççç bir kıza hiç yakışıyormuuuuu?! Offffff git sen amca K.Aleynaya yenilince benchin içindeee ağla patavatsız dil !!!!!
3 yıl önce
42   44

baskentli demiş ki;
delirmemek eldemi neye deli olcamıda seçemedim hadi bundan başlım 1. ismail bizim rahatça alabiliceğimiz bir oyun yokmu benim cevap ismail survivorrda öyle bi oyun varsa bizede söyle 2.aleyna çalışkanı kollamakla büyük hata ettiniz kafanıza çok geç dank etti orda ne batuhanın nede senin söylenmeye hakkın yok 3. aleyna gitmedikçe kaybetmeye devam malesef 4. melis gibi aylarca aynı takımda olup ogün merve dese elencekti korumadın kızı gittin aleynanı korudun batuhan ne kadar sizi desteklesemde özellikle sen hiç konuşma güzel kardeşim hiç !!
3 yıl önce
37   6

mavi demiş ki;
Maviller kazandı o yüzden bilgiseyeri artık kapatıyor izlemiyorum, o itiliciyi daha fazla dayanamayacağım.
3 yıl önce
80   85

survivor 2021 demiş ki;
yarismacilar survivra gidince kilo kaybediyorlar ama ayse nedense kilo alıyor anlamadım özellikle kizin kolları ve bacakları mashallah asiri buyuk mashallah mashallah
3 yıl önce
50   102

survivor demiş ki;
Poyraz aleynaya daha fazla itici olabilir misin dediğinde gercekten gözümde daha fazla dostu, aysenin yaptigimize ne o zaman??? aysenin soyadı iticilik.
3 yıl önce
97   81

Mavi demiş ki;
Kırmızılar KUDURMAYA devamkeeee brooo ILYFJTSRJQKSRJA
3 yıl önce
82   85

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler