logo

Survivor 2021 120.Bölüm 15 Haziran izle

Özet: Survivor 2021 120.Bölüm izle 15 Haziran tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2021 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 15/06/2021
Maleynaya cvp demiş ki;
Yaa insanda biraz vicdan oluryaa sen nekaraktersiz asagilik bir mahlukatsinki insanin engelli kardesiyle vuracak kadar hadsizlesiyorsun. Size kim insanlari bukadar asagilayacak hakkiniz oldugunu söylüyor. Dilerim Rabbimden ayni aciyi sen de evlat veya kardesinle yasarsin ki ozaman o kisileri sende anlarsin. Ayrica sana gelelim MURATOZ SEN IFTIRA VEYA SINSILIGIN NE OLDUGUNU BILMIYORSUN SANIRIMSENIN IZLEDIGIN 6 AYLIK YARISMAYI BENDE IZLEDIM. KIMDEN BAHSETTIGINI ANLAMADIM AYSEYLE SANA MUTLULUKLAR AMA SANA VARMAZDA VERMEZDE
3 yıl önce
8   12

muratöz demiş ki;
Daha iki gün önce Ayşe Berkay maçında Aleynanın Berkayın bilerek yenildiğini iddia ettiğindeki fesatlığını görmeyenler bugün yenilmenin adrenaliniyle konuşan Ayşeyi linçleme derdindeler.Ayşe’nin en ufak hatasını arıyorsunuz kız 6 aydır orda yaptığı 5 hatayı dönüp dolaşıp her an dillendiriyorsunuz neden çünkü kızın performansı iyi sosyal ilişkileri iyi size de ufak detaylarda linçlemek kalıyor.Berkay Poyraz topumu uzağa attı dediğinde, Poyraz Batuhan’ı belaltı laflarla iğnelediğinde, İsmail Dorayla ağır tartışmalara girdiğinde, Aleyna defalarca Ayşe ve Poyraza iftira attığında, Batuhan herkesin arkasında salladığında sesi çıkmayanlar Ayşe küçük bi şey söylese hemen onu tamamıyla yargılama derdindeler.Ayşe bu olayda hatalıydı ama bu kadar kindar ve kötü olmayın.
3 yıl önce
32   16

MAL-EYNA demiş ki;
Maleyna cok itici karaktersiz yalanci insanlari birbirine dusuren burnu havada bi tip. Sakat kardesini kullanip bogure bogure aglayip buralara kadar geldi. Anasinin da kendisinden cok farki yok. Babasina ne yaptilar anasiyla ki babasi hicbir sekilde gorusmuyormus kendisiyle. Bir insan bu kadar asagi olur.
3 yıl önce
25   34

Survivor demiş ki;
Simcik sayin seyirciler bu aleyna niye ayseyi destekliyor ben size anlattim de gozunuzu bi acin. Aleyna orda aysenin yenmesini neden destekliyor finale ciksin diye ve balabanin barkaya karsi yenmesini umarak ve finalde balaban ayseyi yener diye kolyeyi balaban alsaydi aleynanin ismini soylemiyecekti ama iste gel gör ki evdeki hesap çarsiya herzaman uymiyor. Bu performansiz geveze aleyna zerre kadar hak etmiyor final koltugunu ayse bunu paketleyip duruyor kadinlarin sampiyonu Aysedir!
3 yıl önce
22   15

baskentli (yettin artık ) demiş ki;
artık bu ayşenin yaptıkları cidden can sıkmaya başladı kız orda sana destek oluyurken dediğine bakk aleyna diyorsa art niyet ararım yok yahu esas art niyetli kafasında kötü düşüncesi olan sensin burda poyraz bile seni eleştirdi orda kıvıramadın bile lafını nedir bu aleyna kini cidden merak ediyorum hadi aleyimiz art niyetli peki kızı elediğinde neden senin icin kötü düşündüğünü varsaydığın aleynaya sarılıyorsun ha demekki show peşinde olan sensin bakın sayın seyirciler ben aleynayı dışlamıyorum aksine sarılıyorum yersen benim gibi 12 senedir izleyen tüm bölümleri elinde olan adam yemez bunları poyrazı sevmem hatta hoşlanmam bile ama sonuçda bu survivorda bi şampiyon çıkıcak bu kadar kendini kasmaya o kıza sürekli birşeyler söylemeye cidden son ver ayıptır günahtır ayrıldınızdan beri aleyimizin senin icin tek kötü kelimesi yokken sen bencde şu buz torbasını yüzüne çarpmasım var diyorsan kusra bakmada burdaki art niyetli kişi sensin hepimiz biliyoruz neden bunu yaptığını kız ne zaman bayrak yarışı vs çıkmaya başladı sen başladın bu işlere
3 yıl önce
104   38

halo2 demiş ki;
poyraz çok kurnazsın .... dora yi gidici gordugu icin berkaya yatırım yapmış
3 yıl önce
87   19

halo demiş ki;
ayse mide bulandiriyorsun artık
3 yıl önce
126   54

Magdurleyna demiş ki;
Aleyna potaya gireceğini anlayınca yine mağdura yatıp ağlıyor. Survivor in gelmiş geçmiş en karaktersiz oyuncusu olabilirsin!!!
3 yıl önce
62   145

Kırmızı demiş ki;
Aleyna yı tek bırakıp psikolojisini bozup yıpratıp eleyeceksiniz öyle mi yedirmeyiz Aleyna yı.Atlatacaktır bu günleri de. Poyraz da sevgi kelebeği olmuş birden ama eninde sonunda uçacaksın sen de
3 yıl önce
114   37

Leyla demiş ki;
Ayse sen Sampiyon olacaksin.
3 yıl önce
46   134

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler