logo

Survivor 2021 125.Bölüm 21 Haziran izle

Özet: Survivor 2021 125.Bölüm izle 21 Haziran tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2021 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 21/06/2021
Maviler <3 demiş ki;
Ismail ne kadar itici saygisiz, kendisi ilk dokunumazligi bile isteye Kalayciogluna verdi, utanmadan birde Poyraz ve Aysenin muhasebesini yapiyorlar. Utanmadan hadi hadi diyip bitirin diyor. Cok iticisin Ismail
3 yıl önce
14   31

Balabannn demiş ki;
Aleyna resmen agliyarak bagirarak zirliyarak genele bakarak performansiz sampiyon olacak. Sampiyon sahiz aleyna olursa survivoru birdahada izlemem!
3 yıl önce
18   27

baskentli demiş ki;
çok şeyin yazıp çizileciği i bölüm esasen ben oyunaları dahi ( aleyna ilk turda elenince ) izlemedim banane aleyna kazanmıyorsa zaten herneyse ayşe korkaksın güzel kardeşim aleyna hiç çekinmeden seni şak diye potaya sokmuşken senin berkayı demen korkaklığın dik alasıdır hani son kadın olmak istiyordun noldu bi anda :) tabiki berkay seni söylemişken onu söyleme hakkına sahipsin buna itirazım yok ama aylardır tek kadın olacağım diyip hava atmıcaksın o zaman inş elenen sen olursun ayşe SURVİVOR korkakların yeri değildir örnek birtane verelim : hilmicem duygudan kurtulmak icin ilk hafta aday gösterdi kendisini !!
3 yıl önce
17   9

Hema demiş ki;
Acun tanitimda dokunulmazligi Ayśenin kazandigini belli etdi buna dikkat eden varmi.Mavi takimi destekledigi bes belli.Ayśe her bok yediginde hep onun tarafini tutdu.Ayśenin fanlarina oy için bunu yapdi bence!
3 yıl önce
19   17

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


sobhan demiş ki;
Guran nalar olajak
3 yıl önce
0   1

Kato demiş ki;
Ayse sana gule gule. Midem artik bulanmayacak
3 yıl önce
18   25

Sumayyah demiş ki;
Sercan denen bir kişi var burada tanmıyorum.Ama Poyraz öyle bir şey demedi ve kanıt yokken lütfen öyle iftiralar atma.Poyraz konseyden önce ayşeyi sordusen konseyde ne yapacaksın o dedi hala bilmiyorum .Karar vereceğim dedi.O da tamam karar ver nasıl istersin.Öyle bir kanıt var.Aleyna fragmanda diyorki ben Poyraza duydum diyorki kim o 2 kadın arasında giriyorsa gidiyor .Bilmiyorum ne olacak.Tabi ki korkacak böyle bir potadan Batuhan gittikten sonra .Onun hakkı öyle bir pota girmeyi istememek ve ona dile gitermek ve çikenmek ama ayşeyi berkaya koy demedi .Ona karar vermeyi bıraktı.Ama aleyna yeni algı peşinde Poyraz şunu dedi demeki o plan onun .Ayşe konseyde dedi ben kendime kurtarmak istiyorum ve bçyle bir risk girmek istemiyorum .Eğer öyle bir şey varsa ayşe diyebilir Poyraza kurmak için yaptım .Ama o kendine kurtarcağim dedi .Bu yüzden durduk yere Poyraza iftira atmayın ve söylemediği bir cümle çok kesin bir şekilde yazmayın .Ve o ayşeyi aleynanın dediği cümle dediği diye o onun planı ya do ayşeyi dedi berkaya de yapmaz.Sadece endişini dile getirmrk istedi ve hata deemk ki o çok emindi o 2 kadın bu pota olacağından ve ondan korkuyor.Ve ayşe sinyalleri verdi neden kimse berkaya söylemiyor dedi .Yani ayşenn kendi fikri ve hakkı çünkü berkay onu böyle bir potaya soktuki dora varkan.Ve o ona da dile getirdi .Herşeye Poyrazla bağlamaya bırakın.Ve inşallah şu aleyna algı yapmaya bırakır.Kendi adına veren adama savunuor sırf ayşe ve Poyraza karalamk için.
3 yıl önce
9   6

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Sampiyon Aleyna demiş ki;
Kırmızı Takımı destekleyen herkes şimdi Oyunu Berkaya atsın! Berkay hak ettiğinden değil, sadece Ayşe veya Poyraz elensin diye! Türk halkı Berkayı bu saatden sonra zaten Şampiyon yapmaz! Hedef Aleyna veya ismaili ileri taşımak Almanyadan oy kullanmak için BERKAY yaz 82555 gönder! Belçika 3211 isviçre 543 Fransa 71004 ingiltere 68899 Avusturya 0900506506
3 yıl önce
9   16

Uchiha demiş ki;
Acaba bu karmasada Poyraz güme mi gidecek. Ayni Batuboy‘daki gibi. Aysenin K.yi söylemesini bekliyodum acikcasi. Belki farkinda degil ama sms olarak k.dan daha üstün. Ben burda hem Poyrazi hem kendisini düsünerek berkayi Potaya cikarttigini düsünüyorum. Ayse korkmus veya korkmamis umrumda bile degil. Berkay yaverlikle son 4 hakk etmiyodu. K.da hakk etmiyo. Batuboy hakk ediyodu. Ama artik cok gec.
3 yıl önce
10   2

sercan demiş ki;
yau su poyraz ne sinsi bir yilan cikdi. Ayseyi aleynayi deil, berkayi soyle demistir sebebi ise o potadan ne batuhan ne steven ne dora cikabildi. elenme riskim yuksek yaziklar olsun buraya kadar baskalarinin ustunden geldi hala daha da baskalarinin ustunden finale yol arar. yazik yazik ....
3 yıl önce
57   9

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler