logo

Survivor 2021 126.Bölüm 22 Haziran izle

Özet: Survivor 2021 126.Bölüm izle 22 Haziran tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2021 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 22/06/2021
Hema demiş ki;
Šu Acunun uzatip bekledip konušmalarinda biktim usandim o ne oyle 10 dk ara verip bir kelime soylemesi çok itici šu eski kafa tarzini birakamadi gitdi, ondan once šu kiytirik ucuz odulleri duzeltseydi beleše kapatiyo šu survivoru!
3 yıl önce
14   1

fitne,fesatAyse, demiş ki;
Poyraz in tum planlari tuttu. haftalar once Berkay i kandirip kendi takimina ates ettirdi, Aleyna yi soyleterek herkesin gozunde Hain ilan ettirdi ki evet hainlik yapti. Bu Millet her seyi affedebilir ama hainligi asla affetmez. kucu kucu Berkay i da affetmedi. Ama tum planlarin poyraz denen icten pazarlikli fitne tarafindan planlandigini, Ayse denen duble fitne tarafindan da uygulamaya konuldugunu herkes bilmeli.. ismail in de dun Ayse ye bilerek yenildigini dusunuyorum, Aleyna ile oynarken kendini yirtiyordu, ama ayse ile oynarken gule oynaya 5-0 yenildi ve ayseyi ovmeye basladi aynen poyrazin yaptigi gibi. favorim ve sampiyn olmasini istedigim iki kisi vardi Batuhan ve Ismail, ama Ismail in de Poyraz in gudumunde oldugunu gorunce yaziklar olsun dedim. Artik kim kazanirsa kazansin hicbir onemi yok. Aleyna taraftari da olmadim hicbir zaman. ama dogruya dogru, Aleyna--Ismail macinda Ismail parcaladi kendini..Ayse-Ismail oyunuda tam tersini yapti. Yazik.. Hic de dusundugum gibi degilmissin Ismail....!
3 yıl önce
17   12

arya demiş ki;
yine ayşe ismini yazıp gönderdiği kişinin arkasından samimiyetsiz gözyaşları döküyor şaşırmadık
3 yıl önce
20   16

eliz demiş ki;
ismail dün bilerek yenildi.Fark ettiyseniz o kadar sayı verdi ama hiç dün aleynaya yenildiği gibi sinirlenmedi!Çünkü Aleynanın kendisini batuhan gibi eleye bileceğini düşündüğü için aleynanın potaya girmesini istedi.Zamanında Batuhanıda kıskanmıştı batuhan üstüste sms birincisi çıkınca. İsmail kendisini düşünen bencil birisi ve kendi çıkarı için herkesi satabilecek kapasitede. Aleyna ise o güzel yüreğiyle hala sinirli bir ismaile ismail abi iyimisin diye soruyor.Bu kızın yüreği dilinde, ve ben bunu başlangıcta Aleynadan nefret eden ve zamanında ismaili favori görmüş biri olarak söylüyorum! Şampiyon Aleyna!! Almanya Aleyna yaz 82555 gönder! Belçika 3211 isviçre 543 Fransa 71004 ingiltere 68899
3 yıl önce
16   35

Ihsan demiş ki;
Ben ihsan mavileri tutan gerzek ihsan.
3 yıl önce
13   12

Uchiha demiş ki;
Ah be Batuboy sen olucakdin simdi orda Kaleynanin yerinde. Cok hakk ediyodun be son 4 te olmayi. Aleynanin annesi yüzünden harcandin.
3 yıl önce
27   21

başkentli ( güle güle berkay ) demiş ki;
oyunu filan boşverin bitti oyunlar filan ben aleyimizi övücem arkadaş nasıl bi insansın hiçmi kin gütmessin hiçmi kırılmazsın hiçmi sesini yükseltmessin yani düşünün millet sizin takımınızdan birisi isminizi verdiği halde onla sıkı fıkı olabilirmisiniz ya ben delirirdim o kişiye orayı dar ederim cidden aleyimiz yemekde ne güzel övgüler sıraladı berkaya ismaile hadi ismaile tamam ama ismini dahi söylemiş insanı ayırmaması ne güzel günler geçirdik iyiki aynı takımında olmuşuz iyiki yarışmısız demesi ve bunlar gibi daha nice güzel sözler valla hani çok yarışmacı gördük geçirdik ben aleyimiz kadar klasına denk gelmedim yeminle kız cidden kaliteli düzgün yetiştirilmiş insan evladı bee kimi desteklerseniz destekleyin ama aleyimiz harbiden 2021 in en güzelidir huyu karekteri ve tabiki sürekli poyraz patlatması:) valla şampiyon olmasını canı gönülden istediğim tek kişi aleyimizdir ha o olamas ise elbettte ismail onun dışındakilerle işim yok son olarak ödül oyunu bittinde birbirlerine sarılması bu senenin en iyi görüntüsü idi arkadaşlar yani bilmiyorum belki desteklediğim ve sevdiğim icin ama ben hani beni veya diğer aley destekçilerini cidden irite edicek of ya bu nediyor yada ne saçmalıyor yine bu dediği bi ana denk gelmedim gerci ben ada hayatını çok izlemem yani aley destekçisi olup bak başkentli şu bölümde görmemişsin ama şunu yaptı şurda saçmaladı dediğiniz biyer var ise elimde tüm bölümler var açayım izleyim hiç üşünmem de elbette oda hatalı olmadı değil ama bir ayşe ile karşılatırma yaparsak ayşenin aleye takındığı durum sürekli kıza söylediklerinden 13 bölümlük dizi çıkar aleyden bir bölüm bile çıkmaz :) ee berkay bu işler böyle arkadaşım iki maviliyi memnun edicem diye gider aleyi söylersen : ektiğini biçmiş olursun gram üzülmedim sana hakkettin çünkü bunu ADMİN kardeşim yarın survivordan önce 4 takımın bi araya geliceği partiyide yüklersen sevinirim şimdiden EMEĞİNE SAĞLIK
3 yıl önce
29   17

Kırmızı demiş ki;
Berkay bireysel gitti
3 yıl önce
22   0

Susturucu demiş ki;
Admin sana teşekkürler her zaman anında yüklüyorsunuz. İyi ki bu siteyi bulmuşum. Bu senede hemen hemen bitti. Kib.
3 yıl önce
40   2

Admin Notu: Teşekkkürler

Zuma demiş ki;
Ulan poyraz b*k gibi oynuyorsun aq... Elenmeyi sen hakediyorsun Berkay değil
3 yıl önce
63   36

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler