logo

Survivor 2021 128.Bölüm 24 Haziran izle

Özet: Survivor 2021 128.Bölüm izle 24 Haziran tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Survivor 2021 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 23/06/2021
puppetmaster demiş ki;
İSMAİL BALABAN...... cepteki Herkül şampiyon olacak inşallah ..... Bu Poyraz değilmiydi seni küçümseyen,dalga geçen,bütün takımını üzerine yürüten ,önce abi deyip daha sonra alaycı şekilde isminle sana hitap eden..ehhhh bunca fitnelere fesatlıklara karşın İsmail ne gibi hamlelerde bulundu ?? Büyük bir hiç ,sadece diyalog etti,kendini koruma amaçlı !!! .......yok ağabey yok....bizim örf ve adetlerimize daha doğrusu spor ahlakımıza aykırı davranan birini şampiyon etmek yakışmaz bize ki,Finale Berkay veya Batuhan daha çok yakışırdı,işte o zaman kim kazanırsa helal olsun derdim......Steven çok sağlam bir yarışmacıydı lakin hırs ve öfkesi akabinde resmen nefrete dönüştü(bu değişiminde sözüm ona : Poyraz bey büyük rol oynamıştır) Dolayısıyla Poyraz, bütün engelleri tek tek yok etmeyi rahatlıkla başarmıştır,insanları kullanarak,üstlerine binerek ve nihayetinde böylelikle Türk halkını kandırarak Final koltuğuna oturmuştur.Şimdi bu saatten sonra SMS gönderenler iyi düşünsünler ve iyi tartsınlar olup bitenleri,adalettir amacımız başka birşey değil !!!!
3 yıl önce
10   4

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


Büsra demiş ki;
Admin, cok tesekkur etmek istiyorum. Her bolumu aninda paylastigin icin tum yil boyunca. Allah razi olsun ❤️
3 yıl önce
13   1

Admin Notu: Teşekkkürler

Beho demiş ki;
Umarım ismail şampiyon olur
3 yıl önce
44   17

Kaya demiş ki;
Balaban sampiyon
3 yıl önce
37   15

uyurgezer demiş ki;
İsmail BALABAN!!!!!1
3 yıl önce
34   15

Daisy demiş ki;
Cok sukur Aleyna gitti. Artik her kim olursa Sampiyon haketti. Madur oynayan kazanmadi ✌
3 yıl önce
26   56

avuket hanim demiş ki;
Kadinlarin gucu adina. Performans olarak erkeklerinden bile onunde bitirdi. Ayse Aleyna finali cok iyi olurdu ama aleyna elenecek Umarim Ayse kazanir
3 yıl önce
16   33

Ariffff demiş ki;
Final koltugunda Poyraz ve Ayse oturur!!!!!!!! Sampiyon: Poyraz
3 yıl önce
126   214

Kumrucuiso demiş ki;
Suraya yorum yaziyoruz yayinlamiyorsunuz. Sms oylamasi acik mi diye sacma salak yorumlari yayinliyorsunuz. Beyninizi seveyim.
3 yıl önce
35   2

Sena demiş ki;
Arkadaşlar bir sorum var poyraz Aleyna SMS oylaması açık mı hala kaça kadar açık ve bir kişi birden fazla oy atabiliyor mu ?
3 yıl önce
3   19

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler