logo

MasterChef 2021 61.Bölüm 8 Eylül izle

Özet: MasterChef 2021 61.Bölüm izle 8 Eylül tarihli tv8 yarışma programı tek parça ve full hd olarak Masterchef Türkiye 2021 son bölüm izleme için burada.
Yayınlandı: 08/09/2021
.aynen meleksin knk demiş ki;
tahsin cok bos yapıyo ya yeter resmen repliklerini instagrama atsınlar diye konusuyo
3 yıl önce
6   14

Tarik demiş ki;
Dinsizin hakkindan imansiz gelir. Melek gibi Fatma yi yolladilar, simdi ugrassinlar Adanali cadiyla
3 yıl önce
13   2

azize kadar karaktersizini görmedim demiş ki;
azize kadar karaktersiz bir kadın olamaz bu nasıl bir salaklıkdır. adanalısın bilmiyorsun bare yapma çık yukarı kaptana ona buna suç atıyor geçmiyen 4 tabak var 1i hamza kendini yazamıyor 2dilara o kadar ekmek yaptı yanında yenildi yazamazdı 3kaptan mecburiyetten yazıldı 5kez 4azize sadece bici bici ve sos yaptı hiç biri geçmedi
3 yıl önce
5   3

Spoiler içeren bu yorumu okumak istiyorsanız buraya tıklayın.


ibo demiş ki;
Tv8 ekibi şu yılan Tahsin in konuşmalarını daha az verse mutlu olacağız, işi gücü koca karı gibi gıybet yapmak. Şükrü seninde ne bakışında hayır var nede duruşunda. çok konuşan şükrü bildiği yemeği yapamıyor ama hareket ve mimikleri tam bir kıl erkek tipi. . Zaten bu iş bilmezlikle elenir gider.
3 yıl önce
8   12

beyzi demiş ki;
sergen beni güldürmekten öldürcek artık emrenin uyandırma olayına koptumsdfghg
3 yıl önce
13   1

mursel demiş ki;
Safanur: sismansin herkesten. Dilara: en azindan dersini calismissin. daha buyuk gunah yok sismanliktan baskasinin hakkina girdigin emegine coktugun icn bu haldesin. her sismanin isi gucu birakip ilk is zayiflamasi gerekir.
3 yıl önce
2   24

Guvanch demiş ki;
Çok iyi gidiyor mavi takım ama bir birinizi üzmeyin lütfen Sergen ile Tunahan size yakışmaz
3 yıl önce
6   1

Kenan demiş ki;
Iyi Günler, ben Almayadan yaziyorum maalesef Masterchef videolarin da wifi den sizi izliyemiyoruz. Mobil veriden aciyor ama Wifi den acmiyor cogu dizi yi aciyor sizin siteden ama Masterchef i kesinlikle acmiyor veya rus Player var ordan yayinladinizdada aciyor. Benim gibi cok kisi oldunu dusunuyorum ayni Problemmi olab Modemim Fritzbox 7590. Firewill i kapatsamda kesinlikle acdirmiyor videoyu sizden bu yuzden yardin istiyorum bize yardimci olurmusunuz?
3 yıl önce
1   0

tinerci demiş ki;
cohoq sheqil bhir yaharism moruq
3 yıl önce
7   29

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler